Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελένη Τσολάκη:Μιλάει για το Dancing,το Πρωινό του Ant1 και για την εκπομπή στον Λάμψη!

Είναι από τα πρόσωπα που απασχόλησαν πολύ τα φώτα της δημοσιότητας. Από τα Κορίτσια για Σπίτι και τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στους ΠΕΔΕΣ, στα πλατό του ALPHA και στην Αθήνα. Είναι όμορφη, φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη. Κάνει τώρα τα πρώτα βήματα της στην πρωτεύουσα και μιλάει για αυτά.
Ξεκινώντας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όλα τα κανάλια έκαναν προτάσεις στα πρόσωπα που τα ενδιέφεραν, προσπαθώντας να οργανώσουν α προγράμματα τους. Η Ελένη Τσολάκη δέχτηκε πρόταση για να συμμετείχε στο Dancing with the stars και τώρα εξηγεί γιατί την απέρριψε:
«Νομίζω ότι ακόμη τηλεοπτικά δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, παρ’ όλο που θα ήθελα πολύ να υποστηρίξω τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου. Αυτό τα διάστημα κάνω τα πρώτα βήματα μου στην Αθήνα και νομίζω ότι θα έβγαινα από το δρόμο μου, εάν συμμετείχα. Νομίζω ότι η συμμετοχή μου στο Dancing with the stars είναι πιο σωστό να έρθει όταν θα είμαι σε μια καλύτερη επαγγελματική φάση. Επίσης έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις εις πέρας τις πρόβες και τις χορογραφίες. Απαιτεί αμέριστη προσπάθεια και στρατιωτική πειθαρχία, κάτι που τώρα δεν είμαι έτοιμη να δώσω. Εάν ποτέ πήγαινα στο σόου θα ήμουν καλά προετοιμασμένη γιατί στόχος μου θα ήταν η νίκη. Δεν μου αρέσει να χάνω», δήλωσε η παρουσιάστρια στο ΟΚ!.
Το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν την ήθελε μόνο για το βραδινό σόου. Φήμες την ήθελαν να συζητάει με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα για να συμμετέχει στην εκπομπή τους.  Η Ελένη Τσολάκη απαντάει για το αν αληθεύει: «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, όμως προτεραιότητα για μένα αυτή την περίοδο έχει ο ALPHA. Είναι το κανάλι που με στήριξε, με έφερε στην Αθήνα και είμαι ευγνώμων που με στηρίζει ακόμα».
Η παρουσιάστρια παράλληλα με την εκπομπή στον ALPHA κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή στον Λάμψη 92,3 μαζί με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Φραγκάκη. Στην ερώτηση πώς αισθάνεται για το νέο της ξεκίνημα, απάντησε: «Φανταστικά! Είχα πέντε χρόνια προϋπηρεσία στο ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά η πρόταση του Μάκη ήταν εξαιρετική και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Έχω έρωτα με το ραδιόφωνο και χαίρομαι που θα δοκιμαστώ στην πλέον ανταγωνιστική ζώνη των ερτζιανών δίπλα σε τόσο έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, όπως είναι ο Μάκης και η Μαρία».

Peoplegreece.com
🧠 Σύνοψη AI

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Την πάω πολύ αλλά η εκπομπή που συμμετέχει μου είναι παντελώς αδιάφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An paei ANT1 tha exei sigouro mellon stin TV, enw an parameinei ALPHA kai kanei tin "kommeni kai rammeni" sta metra tis ekpompi, tha piasei pato, kai oxi epeidi h Tsolaki den to 'xei, alla epeidi tha einai adiaforo to consept...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai simfono.alli mia life style ekpompi savvatokiriako mesimeri de prokeitai na kanei pano apo 12%.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h kopela an kanei swstes epiloges pisteuw tha ginei megalh paroustria.3exwrizei se ena anyparkto concept ekpomphs xwris idiaiteres plates san kati alles sto sugkekrimeno kanali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com