Μες Στην Καλή Χαρά: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Unknown
0
Η προετοιμασία του ανανεωμένου «Μες Στην Καλή Χαρά» έχει ξεκινήσει, με τους συντελεστές του να περνάνε πολλές ώρες καθημερινά στα γραφεία του Alpha.

Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι οι δύο γυναίκες της παρέας, με την πρώτη να είναι αυτή την περίοδο σε «απόλυτα δημιουργικό άγχος για την επιστροφή της στο τηλεοπτικό πλατό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πηγή από το κανάλι της Κάντζας στο Yupiii, προσθέτοντας πως «το κλίμα με τους συνεργάτες είναι άψογο και η δημιουργικότητα όλων θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Πότε όμως θα βγει στον αέρα η εκπομπή; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, η μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Μες Στην Καλή Χαρά» έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου.


UPDATE:
Το βράδυ της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε, μέσω της σελίδας της στο twitter, μια λήψη από τα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης για τη νέα σεζόν της εκπομπής. Στη φωτογραφία, η νεαρή παρουσιάστρια ποζάρει μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ η λεζάντα της φωτογραφίας επιβεβαιώνει το Yupiii: «Στις 5 Οκτώβρη παρεούλα όλοι μαζί» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Πέμπτης από τα παρασκήνια της φωτογράφισης του «Μες Στην Καλή Χαρά»

πηγή: yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !