Τι συμβαίνει με τις "Οικογενειακές Ιστορίες"; - τα σενάρια για τη νέα ζώνη!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μία από τις χειρότερες παραγωγές που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης - γιατί Θεέ μου; - κάνουν τους ιθύνοντες του Alpha να παραβλέπουν την... ποιότητα και να κοιτούν κατευθείαν στην παραγωγικότητα του προγράμματος. 

Οι "Οικογενειακές Ιστορίες" κατάφεραν τα τελευταία δύο χρόνια να σημειώσουν αξιόλογες τηλεθεάσεις στην απογευματινή ζώνη, δίνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 25% lead-in στο κεντρικό δελτίο του σταθμού. Κι αν πέρσι αντιμετώπισαν κάποιες οικονομικές δυσκολίες, φέτος μάλλον επιστρέφουν δυναμικά και... οικογενειακά! Και μπορεί το εγχείρημα του "Όσα μου κρύβεις" (βλέπε "Οικογενειακές Ιστορίες by night!") να "ναυάγησε" προς το παρόν, το "original" project μάλλον θα το... υποστούμε για άλλη μία χρονιά.

Το ρεπορτάζ που πραγματοποιήσαμε αναφέρει πως οι "Οικογενειακές Ιστορίες" περιλαμβάνονται - μέχρι στιγμής και εκτός απροόπτου πάντοτε! - στα πλάνα των ιθυνόντων της Παλλήνης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όμως αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η ζώνη και η ώρα της προβολής τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, λοιπόν, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια:

ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο
-> Να τοποθετηθούν οι "Οικογενειακές Ιστορίες" καθημερινά στις 17:30, μειώνοντας δηλαδή τη διάρκεια του "Δέστε τους" στη μιάμιση ώρα και να δίνουν πάσα στο κεντρικό δελτίο των 18:30. Το πρόβλημά τους στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως θα ήθελαν να κρατήσουν ανέπαφη τη δίωρη διάρκεια του "Δέστε τους" (16:00-18:00), αν και σκέφτονται πως θα ήταν καλύτερο, για να μην κουράσει το κοινό (λόγω και της 5ης τηλεοπτικής σεζόν!) το "Δέστε τους" να μειωθεί λιγάκι σε διάρκεια (16:00-17:30).

ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο
-> Να τοποθετηθούν οι "Οικογενειακές Ιστορίες" καθημερινά στις 23:00 (Δευτέρα με Πέμπτη), δημιουργώντας μία ισχηρή prime eleven και δίνοντας μία ικανοποιητική (ελπίζουν σε ένα 20%) πάσα στις μεταμεσονύκτιες εκπομπές "Αυτοψία" και "60' Ελλάδα". Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, δημιουργείται κίνδυνος "κοιλιάς" στην απογευματινή ζώνη, με το "Δέστε τους" να... ξεχειλώνει στις 2μιση ώρες "αέρα"!

Εμείς προσθέτουμε και ένα 3ο ΣΕΝΑΡΙΟ (δικό μας) που λέει πως οι "Οικογενειακές Ιστορίες" θα μπορούσαν να μετακινηθούν και στη ζώνη 20:00-21:00 που αφήνει άδεια - όπως φαίνεται - το "Κάτι ψήνεται", για να κρατηθεί ο μέσος όρος του σταθμού πάνω από τη βάση, λίγο πριν την prime time. Λίγος καιρός απέμεινε, οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !