Μόνο το εξωτερικό σκέφτεται ο πρώτος των πρώτων στην Ιατρική Αθηνών

1
Ο Γιώργος Ντόνας που συγκέντρωσε 19.750 μόρια ξεκινά τις σπουδές του με μόνο στόχο τη συνέχιση τους σε χώρα του εξωτερικού.

Σίγουρος, σταθερός και αποφασισμένος για το μέλλον του ακούγεται ο 18χρονος Γιώργος Ντόνας, ο οποίος πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών.

Πρώτη μου επιλογή, αφού ολοκληρώσω τη φοίτησή μου στην Ιατρική είναι να πάω στο εξωτερικό για να συνεχίσω με το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό μου, δηλώνει ο Γιώργος στο protothema.gr, αν και ακόμα δεν έχει εντοπίσει ακριβώς τη χώρα που θα επιλέξει. Κι αυτό γιατί, όπως εξηγεί, κάθε χώρα είναι «κορυφή» σε διαφορετική ειδικότητα και ο ίδιος δεν έχει επιλέξει ακόμα την ειδικότητα που θέλει να ακολουθήσει. Μάλιστα δηλώνει ότι σε όποια χώρα πάει, εκεί θα ψάξει και δουλειά αν και δεν αποκλείει τελείως την επιστροφή του κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Μαθητής στο 26ο Γενικό Λύκειο, το Μαράσλειο, ο 18χρονος εκφράζεται στο protothema.gr με τα καλύτερα λόγια για τους καθηγητές του στο σχολείο, οι οποίοι, όπως λέει, τον στήριξαν στην προσπάθειά του και με δουλειά εκτός σχολικού ωραρίου. Βέβαια δεν έλειψαν και τα μαθήματα στο φροντιστήριο, τα οποία - ειδικά την περσινή χρονιά - ήταν πιο εντατικά. «Αλλά την έξοδο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα δεν την χάρισα ποτέ» τονίζει ο Γιώργος.

«Ήταν δύσκολα, αλλά ήμουν αποφασισμένος. Προετοιμάστηκα εντατικά τα τελευταία δύο χρόνια» εξομολογείται ο 18χρονος, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 19.750 μόρια. Άλλωστε, όπως παραδέχεται, η Ιατρική ήταν ο ένας και μοναδικός του στόχος με δεύτερη επιλογή ασφαλείας την σχολή Χημικών Μηχανικών. Όσο για τη σχολή αυτή καθ' αυτή έχει κάνει ήδη την «έρευνά» του λέγοντας πως είναι μια δύσκολη σχολή με απαιτητικούς καθηγητές.

Ο Γιώργος, το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Ντόνα που μπήκε στη βάσανο των πανελλαδικών εξετάσεων, φιλοδοξεί αν αποτελέσει το παράδειγμα προς μίμηση για την 14χρονη αδερφή του και, πολύ αργότερα, για τα δύο δίδυμα εξάρχονα αδερφάκια του.

Πηγή: protothema

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια, ολοι αυτοι λενε "δε διαβαζα πολυ απλα ειχα συστημα" ενω ολοι ξερουμε οτι δε σηκωναν κεφαλι αλλιως δε βγαινουν 19800 μορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !