ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ:ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Χρηστος Γ
1
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από 45χρονο χρυσαυγίτη στην Αμφιάλη του Κερατσινίου.
Ο 45χρονος που δολοφόνησε καρφώνοντας δύο φορές ένα στιλέτο στην καρδιά του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι έμεινε τρεις ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, μαζί με τη σύζυγό του, την εξαδέλφη της γυναίκας του και τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ.

Τελικά ο 45χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπερασπιστική του γραμμή ο δράστης υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, προσθέτοντας πως δεν είναι ενεργό μέλος του κόμματος. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξέφρασε συμπάθεια προς τον πολιτικό χώρο της ΧΑ.

Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν. Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.


Η γυναίκα του 45χρονου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα κατηγορείται για ψευδορκία, όπως και η εξαδέλφη της. Κι αυτό διότι αρχικά οι δύο γυναίκες είχαν παραπλανήσει τους άντρες της ΕΛΑΣ καταθέτοντας ψευδώς ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πέταξαν σε κάδο απορριμάτων έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου. Επειτα από νέα έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι η σύζυγος του δράστη και η εξαδέλφη της προσπάθησαν να κρύψουν υλικά που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου μεταφέροντάς τα στον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, ενώ δήλωσαν στην ΕΛΑΣ ότι τα πέταξαν... (proto thema)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας ανοίξουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους όλοι οι ανιστόριτοι και αμόρφωτοι που στηρίζουν αυτό το φασιστικό μόρφωμα και το έβαλαν και στην Βουλή . Έξω οι δολοφόνοι από την κοινωνία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !