ΣΟΚαρισμένη η Μενεγάκη από τη 'φυγή' της Μπήλιου?Μάλλον όχι....

Χρηστος Γ
0
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από το χθες η είδηση ότι η Άση Μπήλιου «αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη». Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άση Μπήλιου δεν αποχώρησε ποτέ από την εκπομπή, «ούτε τέθηκε θέμα αποχώρησης» όπως ξεκαθαρίζει άνθρωπος του περιβάλλοντός της, συμπληρώνοντας: «Η Άση όντως ζήτησε να εμφανίζεται λιγότερο στην εκπομπή, επειδή το τελευταίο διάστημα είχε κουραστεί αρκετά από τις αποστάσεις, αλλά και από ορισμένα μικροπροβλήματα υγείας που την είχαν ταλαιπωρήσει. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα "διαφωνίας" ή κάτι τέτοιο. Οι σχέσεις της Άσης με την Ελένη ήταν και είναι άψογες. Η Άση θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην εκπομπή, αλλά μάλλον φέτος η καθημερινή παρουσία της θα περιοριστεί σε τρεις φορές την εβδομάδα».

Όσο για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της στην παραγωγή ενημερώθηκαν μόλις πριν μερικές ώρες από την Άση Μπήλιου για αυτή την επιθυμία της, η ίδια πηγή απαντά στο Yupiii: «Αυτό φυσικά και δεν ισχύει! Η Άση το είχε πει στην Ελένη από τον περασμένο Ιούνιο και όλοι το γνώριζαν».

Παράλληλα, πληροφορίες του Yupiii αναφέρουν ότι η Άση Μπήλιου θα υπογράψει το συμβόλαιό της με τον Alpha τις επόμενες ημέρες, ενώ θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή της στο κανάλι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !