Το νέο στοίχημα της Κατερίνας Καραβάτου! - γκραν γκινιόλ ή επιτυχία;

Καρακασίδης Γιάννης
1
Έχει τρέξει αρκετά χιλιόμετρα τηλεοπτικού αέρα και τα 'χει φέρει εις πέρας σε ικανοποιητικό βαθμό. Μολονότι δεν αποτελεί αυτό που λέμε "άλογο κούρσας", έχει αποδείξει πως στον τομέα του lifestyle και της ψυχαγωγίας μπορεί να ανταπεξέλθει. 

Μετά τη βίαιη απομάκρυνσή της από τη μεσημεριανή ζώνη του Alpha - έως τότε η Ελένη ήταν για τους συντελεστές του "Κους-κους" η "βασίλισσα της πρωινής ζώνης", μετά που τους έφαγε τη θέση διακόπηκε κάθε σχέση! - η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε στην... απ' έξω, φροντίζοντας να μας υπενθυμίζει κάθε μήνα σε δηλώσεις της πόσο πολύ της έχει λείψει η τηλεόραση. Κάτσε βρε κοπέλα μου, ένα χρόνο έλειψες και αμέσως έπαθες στερητικό σύνδρομο; Τι να πουν κι άλλοι παρουσιαστές που έχουν να πατήσουν σε πλατώ μία πενταετία; 

Τα χρόνια περνούσαν και τα σενάρια περί επικείμενης τηλεοπτικής επιστροφής της Κατερίνας ήταν κάτι σαν τα δροσιστικά μελτέμια του Αιγαίου: φούντωναν κάθε Αύγουστο και εξαφανίζονταν τον Σεπτέμβρη. Ώσπου φτάσαμε, αισίως, τρία χρόνια μετά το τέλος του "Κους-κους το μεσημέρι". Η Ναταλία Γερμανού αποχωρεί από τον Alpha και πλέει προς το Μαρούσι, αφήνοντας "ορφανό" το "Μες στην καλή χαρά". Πανικός στον Alpha, συζητήσεις επί συζητήσεων για το πρόσωπο-κλειδί που θα βγάλει ασπροπρόσωπο το πρωινό του σταθμού. 

Μια ωραία πρωΐα, λοιπόν, οι ιθύνοντες της Παλλήνης αποφάνθηκαν πως το καταλληλότερο πρόσωπο για το ανανεωμένο πλέον "Μες στην καλή χαρά" είναι η παλιά τους γνώριμη - από τα αζήτητα - Κατερίνα Καραβάτου. Η ομάδα ανασυντάχθηκε: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος και Ευθύμης Ζησάκης το νέο πλήρωμα της εκπομπής και "αρχικαπετάνισσα" η γλυκιά Κατερίνα. 

Ένα νέο στοίχημα βάζει στην επαγγελματική της σταδιοδρομία η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, η οποία επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατώ - πού τόσο της έλειψαν! - έπειτα από τρία χρόνια. Πάει - πάρα - πολύς καιρός που έκανε ξανά πρωινό, όμως οι ιθύνοντες της Παλλήνης αισιοδοξούν πως η νέα ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει εντυπώσεις και υψηλές τηλεθεάσεις, σε μία εκπομπή 5ετίας που τον τελευταίο χρόνο έδειξε να κουράζει (εξ ου και οι ξεφουσκωμένες περσινές τηλεθεάσεις της Ναταλίας). Η πρεμιέρα έχει τοποθετηθεί για τις 5 Οκτωβρίου, οπότε κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Αναμένουμε κάτι το διαφορετικό, αν όχι εντυπωσιακό. Θα το κερδίσει, άραγε, το στοίχημα η Κατερίνα ή θα δει εν τέλει τους αντιπάλους της να παίρνουν κεφάλι; 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραία γράφεις (μυθιστορηματικά με αρχή-μέση-τέλος). Εν αναμονή λοιπόν της πρεμιέρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !