Δείτε τι θα έχει τη Δευτέρα η Μελέτη εκτός της Βίσση!Πρέπει να παλέψει η Μενεγάκη...

6
Με όπλο τους λαμπερούς καλεσμένους θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη της τηλεοπτική «αντιπαλο» στη μεσημεριανή ζώνη η Ελεονώρα Μελέτη.

Έτσι, τη Δευτέρα, μέρα πρεμιέρας της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη και το «Μελέτησέ το!» θα υποδεχθούν την Άννα Βίσση στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του εγγονού της, Νίκου. Η Ελληνίδα σταρ θα μιλήσει στην 35χρονη παρουσιάστρια του Star για τη διαδικασία του τοκετού της κόρης της, Σοφίας, αλλά και για την επιστροφή στη σκηνή του «Παλλάς» με τη δεύτερη σεζόν της ροκ όπερας «Δαίμονες».

Ακόμα, η ομάδα του «Κάψε Το Σενάριο» θα συναντήσει την ομάδα του «Μελέτησέ το!» για να παίξει ανατρεπτικά παιχνίδια με την Ελενώρα Μελέτη.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. οτι κ να κανει η Μελετη δεν προκειτε να παρει πρωτια.Η Βισση ΔΕΝ πουλουσε ΠΟΤΕ σε συνεντυξεις της ακομη και οταν ηταν στα πολυ πανω της..γιατι να πουλησει τωρα?Η Ελενη ετοιμαζει γερο come back και μονο η στουντιαρα που επιτελους εχει αλλαξει ειναι ολα τα λεφτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Η ΒΙΣΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΕΚΑΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ... ΚΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΑΛΙ ΠΑΤΟ Η ΜΕΛΕΤΗ...ΚΑΙ ΤΗ ΤΖΟΛΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΒΛΕΠΑΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:35 μ.μ. δεν εκανε τρομερα νουμερα ποτε η Βισση σε συνεντευξεις..αλλα ποτε!Δες το site της agb και θα καταλαβεις..Ναι με την Ελενη ειχε κανει καπου 24% συνολο αλλα να θυμησω οτι τοτε η Ελενη ηταν και η 1η της χρονια μεσημερι κ οσο να πεις υπηρχε ενδιαφερον και επισης καθε φορα εχει μεγαλη σημασια με ποιον παρουσιαστη ειναι καθε φορα ο καθε καλεσμενος.Αλλο ενδιαφερον ειχε ας πουμε οταν συναντηθηκε η Μενεγακη με την Μπεκατωρου αλλο ενδιαφερον(κανενα) με την Μελετη.Το ιδιο ισχυει και για την Βισση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 40αρια που εκανε η Βισση στο μεσ την καλη χαρα?κανει παιδια νουμερα η βισση...βισση ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:35 μ.μ πια 40αρια βρε????Τζιζους!!!!Ηταν τελευταια εκπομπη τοτε και επισης με ανταγωνισμο ανυπρακτο!!Και 40 δεν εκανε με τιποτα.Σε τεταρτο ισως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:35 μ.μ. τα ..16αρια της Βισση στον Κωστοπουλο στον αντ1 σε χριστουγεννιατικη εκπομπη τα θυμασαι?Και επαιζε μπαλα και μονης της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !