Σαν να μη πέρασε μια μέρα:Ο ANT1 θυμήθηκε τις...χρυσές του εποχές

Χρηστος Γ
3
Όργια Ant1 –Mέχρι & σελίδα στο Facebook φτιάχτηκε για να πάρει η FIBA τα δικαιώματα από το κανάλι!
Πήρε τα δικαιώματα του Ευρωμπάσκετ λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ, όμως στην πρώτη μετάδοση κατάφερε να εξοργίσει τους τηλεθεατές. Αιτία μια κακή συνήθεια, αυτή της αλόγιστης προβολής διαφημίσεων, ενώ ο αγώνας εξελισσόταν!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν από τον τηλεοπτικό αέρα αρκετά καλάθια του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στο Κόπερ της Σλοβενίας. Πολλοί αναρωτιούνται πώς θα συμπεριφερθεί το κανάλι στη συνέχεια, η οποία προμηνύεται ενδιαφέρουσα, με την Εθνική να δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα κατατροπώνοντας στην πρεμιέρα τη Σουηδία. Το ενδιαφέρον θα μεγαλώνει καθημερινά, το ίδιο και ο όγκος διαφημίσεων… Θα δούμε μπάσκετ με διαφήμιση, ή διαφήμιση με ολίγον μπάσκετ; (enimerosi24).Θυμηθήκαμε τις εποχές που το ματς μπάσκετ ήταν σε παράταση,ο Ant1 πήγαινε σε διαφήμιση & όταν επέστρεφε ο αγώνας... τελείωνε!


Οχι πως το θέαμα που ακολούθησε στην post game εκπομπή ήταν καλύτερο: Eνα κακοφτιαγμένο πλατό,με μια...μπασκέτα δίπλα στον (εξαιρετικό) Παναγιώτη Περπερίδη,θύμιζε στούντιο 'Ρετιρέ' του Γιάννη Δαλιανίδη!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο ΑΝΤ1 δεν κάνει για μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ. Τα κάνει χειρότερα. Ελπίζω να μην πάρει τα δικαιώματα αγώνων του MUNDOBASKET που θα γίνει του χρόνου. Θα τα καταστρέψει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης θέλουν να πάρουν την διοργάνωση από τον ΑΝΤ1 γιατί έχει την χειρότερη εικόνα πανελλήνιου καναλιού! Ο ΑΝΤ1 σου βαζει τα γυαλιά στην κυριολεξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομίζω πως θα πάρει άλλα τέτοια πακέτα διοργανώσεων,αυτά θα πάνε Δ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !