Ant1: Ολική επαναφορά και μόνο η πρωτιά - Yπάρχει αντίπαλος;

0
Ο Αnt1 λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η τηλεοπτική σεζόν μπαίνει στη τηλεοπτική μάχη ως απόλυτο φαβορί. Δεν είναι μόνο τα σπουδαία ονόματα παρουσιαστών που έχει στο δυναμικό του. Δεν είναι μόνο το μπετοναρισμένο 10ωρο που σκοπεύει να χτίσει με την αήττητη σε κάθε τέταρτο ζώνη από τις 7π.μ. μέχρι τις 5μ.μ.-ίσως και ακόμα παραπάνω. Δεν είναι τα super shows του, που αποτελούν για άλλη μια φορά όαση στη τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Ούτε οι ενδιαφέρουσες βραδυνές εκπομπές του. Πάνω απ' όλα είναι, γιατί το θέλει περισσότερο απ'τον καθένα. Οι κινήσεις, ο προγραμματισμός, οι ιδέες το αποδεικνύουν.
Ελάχιστα, πριν την εκκίνηση: Ολική επαναφορά μετά από μια δεκαετία. Στόχος; Τα στελέχη κρατούν χαμηλούς τόνους. Αλλά, με τόση δυναμική, μόνο η πρωτιά. Με διαφορά; Δύσκολα, αφού αντίπαλοι υπάρχουν και μάλιστα σημαντικά ενδυναμωμένοι.
Στο Star έγινε πολύ καλή δουλειά, χτίζεται ένα δελτίο από την αρχή με τη σφραγίδα του κορυφαίου Ν.Χατζηνικολάου, ενώ Τ.Στεφανίδου και Π.Τσαπανίδου είναι έμπειρες και αντέχουν.
Ο ΣΚΑΙ με τον Σ.Μαλέλη και με νέο υλικό είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά. Έχει αποκτήσει ενημερωτική ταυτότητα και το υποστηρίζει με κάθε τρόπο.
Στον Alpha, υπάρχουν πρωτοκλασάτοι παρουσιαστές με επιτυχημένες εκπομπές και φυσικά η Ζήνα Κουτσελίνη, που από μόνη της χτίζει ζώνες και σταθμούς.
Το Mega θα μπει στη μάχη για να υπερασπιστεί τη θέση του. Η προετοιμασία φαντάζει ανεπαρκής. Οι κινήσεις μάλλον άστοχες. Όμως, ο εγωισμός και η εμπειρία του πρώτου επί τόσα χρόνια δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Έχει τον τρόπο να επιβιώσει τηλεοπτικά και να σταθεί μεγάλος αντίπαλος στον Ant1.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !