Ν. Γερμανού: όλο το παρασκήνιο από το πρώτο της ραντεβού με τον ΑΝΤ1!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Κάτι από... "Αλάτι και πιπέρι" και "Chelsea Lately" είχε η πρώτη συνάντηση της Ναταλίας Γερμανού με τους νέους της συνεργάτες στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, όπως και τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα του Ant1, πραγματοποίησε τη Δευτέρα το πρώτο της ραντεβού με τους ιθύνοντες, προκειμένου να συζητήσει τις πρώτες λεπτομέρειες για το καινούριο της εγχείρημα στον σταθμό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Ναταλία Γερμανού θα είναι παρουσιάστρια ενός ανατρεπτικού late night show, όπως ακριβώς είχε ακουστεί τις πρώτες ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με το Μαρούσι. Η νέα αυτή μεταμεσονύκτια εκπομπή θα βγαίνει στον "αέρα" μία φορά την εβδομάδα και θα συνδυάζει το αυθόρμητο και χιουμοριστικό κλίμα του "Chelsea Lately" με το έγκυρο και ιδιαίτερο στυλ της εκπομπής "Αλάτι & Πιπέρι" του αείμνηστου πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται πως επιθυμούν να βγάλουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως το εν λόγω concept αποτέλεσε τη βάση για δεκάδες παρόμοια τηλεοπτικά προϊόντα του παρελθόντος και πως, ενώ πάντοτε περιμέναμε αυτό το "κάτι διαφορετικό", το αποτέλεσμα έδειχνε ελλιπές και συνηθισμένο. Λέτε να δούμε επιτέλους το... φως από τη Ναταλία; Μακάρι θα πούμε!


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ναταλια λεει θελει να γινει Chelsea Lately ενω η Λαμπιρη Ellen...ε ας ξεκινησει και ο Ταμτακος γυρισματα για τον Καιρο των Τσιγγανων να κλεισουμε..ε ρε reality check που σας χρειαζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !