ΑΝΤ1: «Κανένας δεν θα καθίσει στη θέση της Δανδουλάκη»

4
Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται στον ΑΝΤ1 ενόψει της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν
Είναι αλήθεια πως από τον επόμενο μήνα το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε… την ποιότητά του.
Ένα από τα… στανταράκια στο οποίο ποντάρουν για τηλεθέαση είναι και ο τέταρτος κύκλος του «Dancing with the stars» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Και μπορεί αυτή τη βδομάδα να είναι η κρίσιμη συνάντηση του διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιου με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά όπως σας έγραψα και χθες αποκλειστικά από το Newsit, δεν αποκλείεται τελικά μετά την απόφαση της «Ελληνική Θεαμάτων» η κυριακάτικη παράσταση «Sugar –Μερικοί το προτιμούν καυτό» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Ζέτα να δίνεται στις 6 το απόγευμα, η ηθοποιός να προλαβαίνει να πηγαίνει στο στούντιο για να παρουσιάζει το talent show.

Ωστόσο, εκτός από την εκκρεμότητα με την παρουσιάστρια πρόβλημα υπάρχει και με την Κάτια Δανδουλάκη που μπορεί στον προηγούμενο κύκλο του DWTS να κάθισε στην κριτική επιτροπή, αλλά φέτος εκτός από τη θεατρική παράσταση έχει γυρίσματα και για τη σειρά του MEGA «Το σπίτι της Έμμας» και για τη σειρά «Το βαλς των δώδεκα θεών» του ΑΝΤ1.

Απομένει λοιπόν ένα ραντεβού της σπουδαίας ηθοποιού με τον Γιάννη Λάτσιο για να δουν αν θα προλαβαίνει λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της να είναι και στο DWTS. Σε περίπτωση πάντως που η Κάτια Δανδουλάκη δεν είναι στο talent show, όπως μου τόνισε στέλεχος του σταθμού «κανένας δεν θα καθίσει στη θέση της»! Έτσι η κριτική επιτροπή θα είναι και πάλι -όπως παλαιότερα- τετραμελής και οι διαγωνιζόμενοι stars θα κρίνονται από τους Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα, Φωκά Ευαγγελινό και Γκαλένα Βελίκοβα.

Σίγουρα πάντως η παρουσία της Κάτιας Δανδουλάκη ήταν από τα συν του talent show, οπότε καλό και για τους τηλεθεατές, αλλά και για τον ΑΝΤ1 θα είναι να συνεχίσει να είναι στην κριτική επιτροπή.

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για εμένα δεν πρόσφερε τίποτα η Δανδουλάκη στο show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω απολυτα.καμμια ιντριγκα,καμμια απολυτως επιπλεον πληροφορια.ξεχειλωνε μονο το σοου σε διαρκεια η υπαρξη πεμπτου κριτη.ευτυχως φετος θα ειναι παλι 4,αν και η υπαρξη ενος αλλου πεμπτου μελους οπως η μανωλιδου σιγουρα θα εδινε ποντους και ενδιαφερον στο σοου.ειναι οριστικο οτι θα ειναι 4 τα μελη φετος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντικειμενικά νομίζω ότι η Δανδουλάκη δε θα λείψει σε κανέναν και ας λένε ο,τι θέλουν κάποιοι, που μάλλον θέλουν να την "κολακέψουν"...
    Βαρετή, άστοχη και συχνά ακατανόητη.
    Το "αστείο" είναι ότι στην τέταρτη σεζόν του show ξαναγυρίζουμε στην κριτική επιτροπή της πρώτης σεζόν. Αυτό απλώς δείχνει ότι μερικές φορές η "ανανέωση" σε ένα show μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, αν ήδη έχουν επιλεχθεί τα κατάλληλα πρόσωπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουτε η δανδουλακη ουτε η ζετα θα μου λειψει στο show,διοτι ειχαν διακοσμητικο ρολο..το μεγαλυτερο ρολο οι παικτες τον εχουν παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !