Πασίγνωστη παρουσιάστρια: "Τα τελευταία 12 χρόνια λόγω των παπαράτσι κάνω μπάνιο μόνο εκτός Ελλάδας!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Μία αρκετά ηχηρή δήλωση που έχει ως στόχο της τους Έλληνες παπαράτσι έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τη δημοσιογράφο Ρομίνα Ξυδά πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και σε ποιον άνθρωπο χρωστά το 90% της καριέρας της!

Η πασίγνωστη αυτή παρουσιάστρια δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Αυτό που μου στέρησε η δημοσιότητα είναι τα μπάνια στη θάλασσα. Τα τελευταία 12 χρόνια λόγω των παπαράτσι κάνω μπάνιο μόνο εκτός Ελλάδας, γι' αυτό και δεν υπάρχει πουθενά φωτογραφία μου με μαγιό. Δε θέλω να με δω σε κανένα έντυπο ξαπλωμένη στην παραλία!".

Παράλληλα, η Χριστίνα μίλησε και για την επαγγελματική σχέση και ιστορία της με τον Σταμάτη Μαλέλη, στον οποίο τονίζει πως χρωστά σχεδόν τα πάντα!

"Είναι ο άνθρωπος που με προίκισε με πάρα πολύ σημαντικές γνώσεις σχετικά με αυτή τη δουλειά, γι' αυτό τον αποκαλώ "δάσκαλο". Κοντά του διδάχθηκα τηλεόραση πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Στον Σταμάτη Μαλέλη χρωστάω το 90% της καριέρας μου." ήταν η δήλωση της. 

Να υπενθυμίσουμε πως η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ, με τίτλο "Excellent" κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στη 13:00

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !