Αnt1: Με πατημένα τα γκάζια, επιστρέφει εκκωφαντικά στη κορυφή

4
Μες στο κατακαλόκαιρο και τη στιγμή που οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές, οι ιθύνοντες του Ant1 αποδεικνύουν πώς κατέχουν τα καλύτερα αντανακλαστικά στη τηλεοπτική πιάτσα. Μετά την ένταξη -βόμβα μεγατόνων- του σαρωτικού διδύμου Λιάγκα και Σκορδά στο δυναμικό του σταθμού, έχουν, ήδη, ανακοινωθεί ο Αρναούτογλου και η Γερμανού. Όλοι τους παρουσιαστές top class με τεράστια δημόσια προβολή και κοινωνική επιρροή, το λιγότερο σε επίπεδο life and style. Ο θόρυβος που έχει προκληθεί επικοινωνιακά είναι τεράστιος, οδηγώντας κάποιους σε άτσαλες αντιδράσεις. Η τηλεοπτική απόδοση είναι αναμενόμενη. Δεν είναι λίγο να δημιουργείς ένα πρόγραμμα πλουραλιστικό με φρέσκα projects και γεμάτο τηλεοπτικά αστέρια, προικισμένα με πείρα και επιτυχίες. Ο Αnt1 είχε δείξει τις διαθέσεις του από τη σεζόν που πρόσφατα τελείωσε. Πλέον, είναι γεγονός. Επιστρέφει στη κορυφή μετά από αρκετά χρόνια. Εκκωφαντικά. Έτσι, όπως του ταίριαζε μάλλον.



 _Χρήστος Ανδρόνικος
xristosandronikos@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΘΟΡΙΑΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ καλά έκανε ο αντεννα κ μάζεψε τόσα αστέρια θα σκίσει φέτος . Είμαι σίγουρη. Θα βγάλει κ σόου κ σίριαλ. Τ μέγκα φέτος εκτός από τ παντελόνια κάτω δ έδειξε κάτι, σπουδαίο. Ο αντεννα έδειξε δύο σόου έστω. Το μέγκα πάλι φαίνεται να βάζει ότι να ναι κ να έχει μην έχει όρεξη να βρει σίριαλ κ σόου. Γ αυτό έφυγαν φόροι. Εδώ το μουσικό σόου θα βγει μετά από δύο χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα είδαμε και τα νέα πρόσωπα.. Σκόρδα Λιαγκας ειδικά νέα πρόσωπα είναι..
    Μιλάμε για χρυσα ονόματα τις τηλεόρασης.Αυτή την στιγμή είναι το μοναδικό κανάλι που έχει δυναμικό δυνατο. Αν χάσουν την πρωτιά για εμένα θα φταίει ο προγραμματισμός και το λέω από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGΑ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΡΟΧΗ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ.. ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !