Απίστευτο & όμως...Ελληνικό:Ξέρετε πόσες καφετέριες 'MIKEL' υπάρχουν?

Χρηστος Γ
0
Για κάθε κατάστημα που κλείνει, ανοίγει ένα νέο Mikel". Ναι οκ, μπορεί η ατάκα αυτή να έχει μια δόση υπερβολής όμως οι αριθμοί είναι αδιάψευστος μάρτυρας μιας ροζ εικόνας όταν την ίδια στιγμή το λουκέτο είναι η νέα μόδα της κρίσης που φοριέται παντού. Με λίγα λόγια, μέχρι το τέλος του 2013  θα μιλάμε για πάνω από
50 καταστήματα franchise σε Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κατερίνη, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Κύπρο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Αθήνα.
Τα "ελληνικά Starbucks" αποφαίνονται όσοι πρόλαβαν μέσα στους δύο τελευταίους μήνες να επισκεφθούν ένα από τα "Mikel" στη Σόλωνος, στο Μαρούσι, στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω ή στη διασταύρωση Κατεχάκη και Μεσογείων. Ίσως η φιλοσοφία μιας αλυσίδας που έχει "αναγάγει την ευχάριστη συνήθεια του καφέ σε επιστήμη" να είναι παρόμοια με εκείνη των Starbucks τόσο σε θέμα ποικιλίας όσο και αισθητικής και brand που φιλοδοξεί να γίνει μόδα, το σίγουρο είναι ότι το ελληνικό στοιχείο που κάνει τη διαφορά. Είναι η Λάρισα και όχι η Αμερική των "Starbucks" ούτε η Αγγλία των "Costa Coffee".
Η ιστορία του μαγαζιού που ξεκίνησε δειλά το 2008 ως άλλο ένα καφέ στον πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θυμίζει κατά πολύ την περίπτωση των "Goody’s" όταν πριν από χρόνια και ζαμάνια πήραν φόρα από τη Θεσσαλονίκη και εξαπλώθηκαν σε όλη την επικράτεια για να καταρρίψουν την πρωτοκαθεδρία των "McDonalds" και των "Wendy’s" με το αβαντάζ του πολυφορεμένου πια εμπορικού σλόγκαν "προτιμώ ελληνικά". Έτσι δε θα περάσει πολύς καιρός μέχρι τη στιγμή που το instagram θα φορτώσει με φωτογραφίες του χάρτινου λευκού ποτηριού που αντί για λογότυπο τη χαμογελαστή εστεμμένη γοργόνα θα έχει τον κυριούλη "Mikel", ή αλλιώς τον κυρ Μιχάλη, τον πατέρα του Λαρισαίου επιχειρηματία Λευτέρη Κυριακάκη που κρύβεται πίσω από αυτό το success story.(της  Νίκης Ρωμανού,cosmo.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !