ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Τα 'εφιαλτικά' σενάρια για την πρωινή ζώνη του MEGA

Χρηστος Γ
2
ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ?
ΤΟ TVNEA πρώτο σας αποκάλυψε την...κούφια παραφιλολογία των ονομάτων για την πρωινή ζώνη του Mega.Παρά το μούδιασμα & την αμείλικτη πίεση του χρόνου,οι υπεύθυνοι δεν διακατέχονατι από πανικό, στο βαθμό που διαρρέεται.
Βασικός λόγος?Η δυναμική της ζώνης,η οποία βέβαια δημιουργήθηκε από το δίδυμο,που τώρα είναι στον Ant1.
Tην εποχή της αποτυχημένης 5άδας του 'Ομορφου Κόσμου',το κανάλι σημείωνε ποσοστά περί του 13-18%,έχοντας και τη Μενεγάκη στο παιχνίδι.Οι ιθύνοντες πιστεύουν πως,με τις κατάλληλες επιλογές (υπάρχει άραγε χρόνος,και ενδιαφέρον από υποψήφιους παρουσιαστές?) η ζώνη θα κρατήσει ποσοστά στο μ.ο του σταθμού (άνω του 18-20%),ελπίζοντας στο...κάτι παραπάνω.
Το TVNEA aποκαλύπτει τα 2 σενάρια που έπεσαν(και απορρίφθηκαν)  στο τραπέζι:Ενα εξ'αυτών, να είναι-σφιχτοδεμένα- 2ωρο το Πρωινό mou, αντέχοντας έτσι περισσότερο στο ανταγωνισμό,μιας και δεν έχει γίνει σχεδόν καμία κουβέντα με 'στοιβαρό' όνομα που θα χτυπούσε τους Σκορδολιαγκαίους. Σε αυτή την περίπτωση,μια επανάληψη, η νέο (τούρκικο?) πρόγραμμα θα γέμιζε το κενό 12.00-13.00.
-Σε κουβέντα που κάναμε με στέλεχος του καναλιού μας είπε:'Η κατάργηση της ζώνης όπως την ξέραμε τέθηκε επί τάπητος,ποτέ όμως από τον Μπούτο. Ο διευθυντής του Mega άλλωστε έφτιαξε το brand 'Σκορδολιαγκαίοι',οι οποίοι πριν το πρωινό δεν ήταν εξίσου περιζήτητοι.
Την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε τις ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... Στα mediaka πηγαδάκια,κάποιοι έμπλεξαν το όνομα της ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ, κάτι που διαψεύδεται και απ'τις 2 πλευρές.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νταξει η πενταδα δεν ηταν και τοσο αποτυχημενη.Μην ξεχνατε πως αφου εκλεισαν τα σχολια περασαν πρωτοι στα νεανικα.Απλα δεν ειχαν τη δυναμικη.Παντως δεν φοβουνται μηπως καψουν τον ουγγαρεζο με καθημερινη ενεργη παρουσια στο πρωινο και παιχνιδι στην prime time 3 φορες την εβδομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. valte tin royla na toys parei ta swvraka...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !