ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αιφνιδιασμός σε MEGA και ΑΝΤ1 με την μεταγραφή -Ολες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή

43
Αιφνιδιασμός επικρατεί τόσο στο στρατόπεδο του MEGA αλλά ακόμα και στον ΑΝΤ1 με την μεταγραφή βόμβα του ζεύγους από το MEGA στον ΑΝΤ1. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά ξεκινώντας απο το MEGA.

Το TvNea επικοινώνησε με άνθρωπο του καναλιού , όπου και μας μετέφερε τον  αιφνιδιασμό  του καναλιού και τον ανθρώπων του με την μεταγραφή του  ζευγους Λιαγκα- Σκορδά στον ΑΝΤ1. Όπως μάθαμε έγιναν ραντεβού με τα υψηλόβαθμα στελέχη του MEGA αλλά δεν βρέθηκε καμιά κοινή γραμμή.
Όσο για τον αν θα βγει το Πρωινό μου, εκεί τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Ακομα και το πάνελ του Πρωινό μου αυτή την στιγμή δεν ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

Και στον ΑΝΤ1 οι άνθρωποι του καναλιού αιφνιδιάστηκαν. Η συμφωνία με το ζεύγος έκλεισε πολύ γρήγορα χωρίς να αφήσουν καν περιθώρια σε φήμες.
Οσο για το που θα παίζει το ζεύγος; Φυσικά και θα παίζει στη πρωινή ζώνη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea η εκπομπή θα παίζει στις 10:00 και θα τελειώνει στις 13:00 μειώνοντας κατα μια ωρα τον Γιώργο Παπαδάκη(7 με 10).
Ο τίτλος θα ειναι Πρωινό ΑΝΤ1 (Παρέα). Διπλα τους η μόνη που έχει θέση αυτή την στιγμή 100%  είναι η Λίτσα Πατέρα ενώ σχεδόν σίγουρα θα είναι και η Αργυρό Μπαρμπαρίγου.

Δημοσίευση σχολίου

43Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. α τελικα και οι 2 πρωι;;;
    η σταματινα μαλλον το σ/κ ή το απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το περίεργο είναι πάντως τι πρωινό θα κάνει το MEGA! Υπάρχει περίπτωση για επιστροφή Αρναούρτογλου στην Πρωινή ζώνη; Καθώς το mega δεν τον αξιοποίησε σωστά φέτος! Εκτός αν το γεμίσει με κινούμενα σχέδια! Στον ΑΝΤ1 τώρα , η Σταματίνα μπορεί να κάνει Πρωινό Σαββατοκύριακου; Λέτε να επιστρέψει ο παλιός ΑΝΤ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι 2 πρωι. Για την Σταματινα θα ξερουμε συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εντάξει η Πατέρα στο βιογραφικό της θα προσθέσει και τη συνεργασία με τη Σκορδά και τον Λιάγκα. Η Αργυρό θα είναι σίγουρα είναι φίλη τους τη στήριξαν και με το θέμα του Χαριτάτου τα έχει καλά και με το κανάλι. είχα συνηθίσει τον Παπαδάκη μέχρι τις 11 και μου άρεσαν και τα θέματα που έπαιζε εκείνη την ώρα αλλά καταλαβαίνω την απόφαση.Να δούμε τώρα τι θα γίνει με το πρωινό του Mega και με τη Σταματίνα.Θα είναι κρίμα να μην αξιοποιηθεί κάπου πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι τωρα τι θα γινει με το πρωινο του Mega?Θα το αναλαβει παλι ο Αρναουτογλου η παιζει καποιο αλλο ονομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Egw protimo ton Aki, apo tin stigmi poy to proino tha to kanoun oi Skordoliagkeoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι βρε παιδιά ο Άκης θα ναι αφού δε συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 σε περιοδικό; Ε Γιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. katapliktiki kai apisteuti eidisi. o ant1 ekane tin kaljuteri epilogi. ti xronia pou erxetai tha exei ena oraio, fresko kai plousio programma kai polu filodokso. an ola panw kala tha einai i xronia tou ant1.sto mega sigoura exoun tromokratithei. to mono pou tous apemenie einai ta klemmena oneira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. symfwnw me ton 4.28.mallon exoyn symvolaio me thn mparmparigoy.o akhs einai oly dynato xarti.8a doyme ti 88a kanei to mega.isws gyrisei o arnaoutogloy sto prwiono.ksanazestameno faghto dhladh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο MEGA αυτη την στιγμη δεν παιζει τιποτα. Ειναι λιγο μουδιασμένοι με το σημερινο...

    Και ο Ακης αυτη την στιγμη δεν ανηκει σε κανενα καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. prepei na egine kati polu xontro metaksu mega kai zeugous gia na ta brontiksoun kai na pane stous apenanti kiolas aifnidiastika kai xwris kanenas na to parei eidhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δέχτηκαν την πρόταση του ΑΝΤ1, γτ ο Μπούτος είχε αποφασίσει 50% μείωση των αποδοχών του ζεύγους και δεν τους άρεσε αυτό και ο ΑΝΤΕΝΝΑ βρήκε την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω παντως θελω μπαρμπαριγου και πιστευω πως αυτη θα επιλεξει ο αντ1 και γιατι εχει καλες σχεσεις με σκορδολιαγκαιους και θελουν να την εχουν στο δυναμικο τους.Ο ουγγαρεζος εχει πιθανοτητες και να ειναι και να μην ειναι απ'τη στιγμη που ανηκει στο ομιλο αντ1(ρυθμος)αλλα αν του δωσουν τελικα το οκ απο μεγκα για τηλεπαιχνιδι σιγουρα θα το προτιμησει.Η σταματη μπορει να ειναι αλλα σιγουρα ειναι το τελευταιο που σκεπτονται.Για το πανελ σιγουρα θα εχουν στο μυαλο τους τη ναργες.Να δουμε και τη θα γινει με τη σταματινα.Μηπως το παρουσιασουν σταματινα-φαιη που ειναι και φιλες και ο λιαγκας παρει ενα απ'τα πολλα talk-show του αντ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με τη Σταματίνα τι θα γίνει τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mi fantasteis, tipota spoudaio... Aplws to MEGA ekane meioseis sto symbolaio poy tha upegrafan gia ti nea xronia kai o Latsios tous proteine kalytero, me megalyteres apolabes apo autes pou tha edine to MEGA... Toso apla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργο πριν φύγει για διακοπές το tv νέα κάτι είχες πει! Ότι θα μας αποκαλύψεις μετά τις διακοπές τρελό παρασκήνιο ! Αυτό ήταν το τρελό παρασκήνιο απλά τελικά συνέβη νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6:16 μ.μ.
    Οχι δεν ηταν αυτο.
    Η βομβα αυτη αιφνιδίασε κι εμενα που οταν μπηκα στο TvNea νομιζα οτι εγινε λάθος καθως αλλα μάθαινα απο το MEGA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και τα Κλεμμένα Ονειρα δεν θεωρούνται σίγουρα.Εχουμε φτάσει Άύγουστο και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει γυρίσματα.Το Μπρούσκο έχει ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και 1 μήνα.Πότε θα προλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαβάζω καποιες χαζομαρες σε καποια site blogs.
    Η δομη του νεου Πρωινο ΑΝΤ1 δεν θα ειναι οπως τοτε με το Φερεντινο Χριστιδου.Δεν θα ειναι χωρισμένη σε ενότητες. Θα ειναι το Πρωινο ΑΝΤ1 ενημέρωση και το Πρωινο ΑΝΤ1 παρέα.

    Οπως έμαθα η Σάσα Σταμάτη θα ειναι στο πάνελ του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Vlepo to mega na katareei tin erxomeni sezon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε καλοπαιδα αυτοι θα παιρνουν τα εκατομυρια για να παρουσιαζουν κατι που το εχουμε δει κ ειλικρινα εχει κουρασει. Μιλαμε για τηλεοπτικη ζωνη νεκρη διαφημηστικα , χωρις ουσιαστικο εμπορικο ενδιαφερον. Θα κανουν νουμερα οκ αλλα ειλικρινα τι σημασια εχει αυτο , αφου ωφελος ουσιαστικο δεν υπαρχει. Μεταγραφη εντοποσιασμου και τιποτα περισσοτερο για δυο πολυ μετριους παρουσιαστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Den nomizo na perimenun sarantaria kai ti nea seZon. I maxi sti proini zoni tou xronou tha exei arketo endiaferon me tsapanidou sto star pithani metakinisi autia sto slot 10-1 kai pithani epanalitourgia tou alter.
    Logika to mega tha paei me proino arnaoutoglou. Giati oxi didimo arnaoutoglou-germanou I arnaoutoglou-mpekatorou? Kai oi dio eixan dilosei sto parelthon oti tha ithelan na sinergastoun mazi tou.
    Endiaferon exei kai ti tha kanei o petretzikis pou mallon menei mega. Den tou exoun taksei kai ekpompi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι ΠΕΔΕΣ χάλια πάνε. Τι αισχρή εκπομπή. Αν ισχύει ότι προτίμησαν αυτούς από τον Σταματόπουλο, καλά να πάθουν. Και η θεματολογία, αστεία. Σε ποιο κοινό απευθύνεται, δεν έχει καταλάβει κανείς. Δεν είναι ούτε ψαγμένο αυτό το πράγμα, ένας αδιάφορος και άβολος αχταρμάς είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Den kserw an oi Skordoliagkes tha pairnoun ta idia lefta me ayta pou epairnan tin sezon 2012-2013 sto MEGA, pantws gia na kanei mia tetoia kinisi o ANT1 mallon exei kai kapoia emporiki aksia na yparxei ena epityximeno proino programma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Gia to ALTER mi to exete kai sigouro oti tha epanaleitoyrgisei... H Tsapanidou tha kanei noymera, alla to poly mexri 15 me 20 (ayta pou ekane sto SKAI diladi)... O SKAI tha einai xazos na balei ton Autia sto 10-1 giati etsi tha exei problima sto proino tou Sk poy epairne aneta tin protia... Allwste min ksexname oti oute o Autias epithymei auto to slot, para mono to 6-10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. giorgos p. esu ti pisteueis sxetika me thn eleush tou Grhgorh Arnaoutoglou sthn prwinh zwnh tou mega?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δε νομίζω ότι ισχύει αυτο με τον Γρήγορη αυτη την στιγμή τουλάχιστον. Στο mega δεν κάνουν σχέδια για την πρωινή εκπομπή . Να πω ότι και αυτό που ακούστηκε για την Γερμανού είναι μπαρούφα. Η Ναταλία δεν θέλει να ξανακάνει πρωινο . Ένας λόγος που έφυγε από τον Alpha ήταν κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. gia ton spuro papadopoulo kai tin ekpompi "sthn ugeia mas" exeis kati neotero?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λέτε να πάρει το mega την Μπεκατώρου από τον αντ1 και να την βάλει στο πρωινό; Όλα τα περιμένουμε ποια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. To pio logiko (kai oikonomiko?) tha itan i epistrofi Arnaoutoglou stin proini zoni. Den fantazome to MEGA na meinei xoris proino programma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τωρα αυτο ισχυει!...;εισαι βεβαιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ναι ενταξει!συγγνωμη ειναι βεβαιο;) νομιζω ειναι η μεγαλυτερη εκπληξη που εχει συντελεστει ποτε στην ιδιωτικη τηλεοραση για να δουμε πως θ απαντησει το μεγκα για παντα απανταει...οσο για το λιαγκ κι τη σκορδα μαλλον πιστευουν οτι τα 40αρια θα τους ακολουθησουν αλλα αυτο ειναι λιγο απιθανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Egw to thewrw katholou apithano... Allwste liges tha einai diafores me to persino Proino Mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Den nomizo na einai i megaliteri ekplixi tis idiotikis tileorasis (to spasimo simvoleou tis Roulas gia na akolouthisei ton Sartini sto MEGA to 94 kai i metaggrafi tis Elenis ston Alpha itan isos pio aifnidiastika).

    An kai einai noris kai go theoro apithana ta 40aria dedomenou oti pleon ola ta kanalia (akoma kai to STAR) tha exoun fresko programma stis 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O ALPHA den tha 'xei fresko programma ekeini tin ora (h toulaxiston mexri oras...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κατά την άποψη μου είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή (μετα απο αυτή της Μενεγάκη απο ΑΝΤ1 σε ALPHA), όμως οι διαστάσεις που πήρε το θέμα οφείλονται μάλλον στο γεγονός της ανταγωνιστηκότητας μεταξύ των δύο καναλιών (MEGA-ANT1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. η τσιμτσιλη δεν ηταν κολλητη του ζευγους;πως της πηραν τη δουλεια μεσα απο τα χερια της; εσεις εδω μεσα δε γραφατε οτι θα παρουσιασει το πρωινο; ωραιοι φιλοι!!!!! μπροστα στο χρημα δεν υπολογιζουν τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To kalytero 8a eine to mega na valei stin proini zoni 10-11 epanalipsi seiras,11-12 ekpompi mageirikis me ton aki kai 12-13 kapia enimerotiki ekpompi.Etsi 8a exei isxyro proino programma xoris megalo kostos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2.17
    E oxi da kai isxyro programma... H epityxia tou Aki ofeiletai kata poly kai stous Skordoliagkes, se kamia periptosi den tha exei tin idia apixifi monos tou... Enimerotiki ekpompi episis den einai lysi, efoson kai STAR, kai SKAI kai NERIT (profanws) tha exoun enimerosi ekeini tin ora...
    Gia mena dyo einai oi lyseis...
    1) H akolouthei tin persini stratigiki tou ANT1 me mia ora auksisi toy enimerotikou proinou, mia ora psixagogia kai mia ora epanalipsi seiras
    2) H to rixnei full stis epanalipseis ellinikwn seirwn mexri to deltio twn 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πλάκα - πλάκα όλοι οι παρουσιαστές πρώτης γραμμής είναι ήδη κλεισμένοι. Κάτι μου λέει ότι Αρνι με Συνατσάκη θα λένε πρωινό μου από του χρόνου. Όσο για σενάρια Μπεκατώρου και Μακρυπούλια που ακούγονται ας γελάσω! Κι οι 2 είναι κλεισμένες για dancing κ yfsf. Σίγα μην τις αφήσει ο Λάτσιος έτσι. Κι αν θεωρείτε μερικοί αποτυχημένο το Λάτσιο ας κάνει καλύτερες δημόσιες σχέσεις ο Μπούτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ypoklynomai 7.47 me to teleutaio sou sxolio... Plaka plaka oi perissoteroi den gnorizoun ti moyri tou Mpoutou, se antithesi me ton Latsio poy tin kseroun akoma kai oi petres... Einai kai to gegonos oti o Latsios den exei problima na ton satirizoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !