ΣΟΚ στην Τουρκία:Συνέλαβαν τον 'EZEL' για ναρκωτικά!

Χρηστος Γ
0

ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ,ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ:

Συνολικά συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι πασίγνωστοι ηθοποιοί, ακόμα και εδώ στην Ελλάδα χάρη στα τούρκικα σίριαλ που προβάλουν τα ελληνικά κανάλια.
Έτσι μετά τη σύλληψη της Γκιζέμ Καρατζά,γνωστή και ως Μουαζέζ από τη Θανάσιμη Ομορφιά του Mega,που  έγινε πριν λίγους μήνες πάλι για ναρκωτικά, τώρα συνελλήφθησαν και άλλοι συνάδελφοί της, με πιο γνωστό τον Εζέλ, κατά κόσμον Κενάν Ιμιρζαλίογλου.
Ο Εζέλ συνελήφθη κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Άγκυρα, ενώ η αστυνομία έκανε έφοδο σε 60 διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Τσεσμέ και Μπόντρουμ.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη και η γνωστή ηθοποιός Νεχίρ Ερντογάν(η Ναζλί κατά κόσμον...), ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι επίσης ο Σαρπ Απάκ, ο Ιλκέρ Ακσούμ, ο Σαχίν Ιρμάκ, ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, ο Γκοτς Οζυόλ, ο Ερσίν Κορκούτ και ο τραγουδιστής Μεχμέτ Ερντέμ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !