Μega: Δεν περιμένει το θαύμα, αλλά απομένει η τελική απόφαση

0
Είναι αλήθεια πώς οι τηλεοπτικές εξελίξεις ήταν ραγδαίες το προηγούμενο διάστημα με πολλές εκπλήξεις σε επίπεδο μετακινήσεων. Ο Ant1 έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά Star και ΣΚΑΪ δημιουργούν με τη σειρά τους νέα τηλεοπτικά δεδομένα, αφού στις φιλόδοξες προσπάθειές τους ηγούνται πρόσωπα επιτυχημένα και έμπειρα. Ο Alpha ανανέωσε τις δυνάμεις του και είναι σχετικά έτοιμος για τον δύσκολο σε ανταγωνισμό χειμώνα, με αρχικό στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων.

Την ίδια στιγμή, το πρώτο κανάλι της χώρας σε τηλεθέαση βρέθηκε σε δεινή θέση ένεκα των προαναφερθέντων, αλλά και της οικονομικής δυσπραγίας, που πρόδηλα διέρχεται. Το κενό που άφησε το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά στοίχησε πολύ, τόσο στο προφίλ του σταθμού, όσο και επί των πραγματικών δεδομένων. Ο καιρός πέρασε. Μένει πλέον να ληφθεί μια τελική απόφαση για το πρωϊνό του Mega. Τα μεγάλα ονόματα είναι κλεισμένα. Το να περιμένεις το θαύμα δεν ενδείκνυται και σίγουρα δεν ισχύει για το μεγάλο κανάλι.

Ευτυχώς, οι τόνοι έχουν πέσει. Ακόυστηκαν πολλά ονόματα, που μόνο στη σφαίρα του φανταστικού θα αναλάμβαναν το μεγάλο εγχείρημα. Το Mega, παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για διάφορα ονόματα και για διάφορους λόγους, κράτησε αξιοπρεπή στάση χωρίς διαρροές εκ των έσω και δημιουργία εντυπώσεων. Απομένει η τελική απόφαση.





_Χρήστος Ανδρόνικος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !