ΣΟΚ στη Θεσσαλία! - Βίαζαν και εξέδιδαν έγκυο γυναίκα!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί στη Θεσσαλία η είδηση πως μία 28χρονη έγκυος αλλοδαπή έζησε τη φρίκη σε σπίτι σωματέμπορων, οι οποίοι την κακοποιούσαν και την εκμεταλλεύονταν! Όπως κατήγγειλε η ίδια στις αρχές, έπεφτε καθημερινά θύμα βιασμού από τους αδίστακτους άντρες, ενώ - ας σημειωθεί και η εγκυμοσύνη της! - στη συνέχεια την ανάγκαζαν να εργάζεται σε χωράφια και να εκδίδεται προς δικό τους όφελος! 

Όλα ξεκίνησαν προ τριμήνου, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, όταν οι δύο εκ των τριών ομοεθνών της που καταζητούνται την έπεισαν να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι τη στενή οικονομική της κατάσταση. Αρχικά, εγκαταστάθηκε σε ποιμνιοστάσιο στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, όπου εργαζόταν ο τρίτος καταζητούμενος εκ των ομοεθνών της και ο οποίος την ανάγκαζε να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί του. 

Κατόπιν, το μαρτύριο συνεχίστηκε όταν ένα αντρόγυνο (31 και 32 ετών), το οποίο συνελλήφθη από την αστυνομία, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο σπίτι του σε περιοχή των Τρικάλων, όπου την υποχρέωνε να δουλεύει σε χωράφια αμοισθί και μάλιστα να εκδίδεται, αποκομίζοντας οι ίδιοι τα χρήματα αυτά. Παράλληλα, της στερούσαν την ελευθερία, καθώς την κλείδωναν μέσα στο σπίτι και την επιτηρούσαν!

Ωστόσο, χθες το μεσημέρι, η άτυχη γυναίκα ανέφερε στον 31χρονο πως οι δικοί της την αναζητούσαν και αυτός, υπό τον φόβο της σύλληψής του, την επιβίβασε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, αφού προηγουμένως την χτύπησε και της αφαίρεσε 2 χρυσές αλυσίδες. Η αλλοδαπή γυναίκα, μετά την άφιξή της στη συμπρωτεύουσα, κατήγγειλε τους βασανιστές της και φιλοξενείται σε χώρο Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους το εμπλεκόμενο ζευγάρι, το οποίο με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αλλοδαπών συνεχίζονται.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !