Ποια είναι η ολοκαίνουργια ξένη σειρά που κάνει πρεμιέρα στο Mega?

Χρηστος Γ
5
"Drop Dead Diva"... Αυτός είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας ξένης σειράς που έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας μέσα από το Mega,
Το Μεγάλο Κανάλι μετά το εξαιρετικό "Justified", είπε να βάλει λίγο παραπάνω γέλιο στην ζωή μας - έτσι κι αλλιώς σε τέτοιες εποχές είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο - και εντάσσει στο καθημερινό, βραδινό του πρόγραμμα μία κωμική σειρά, η οποία μας έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το "Drop Dead Diva", είναι μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές αυτή την στιγμή στην Αμερική, γι ΄αυτό και έχει φτάσει ήδη στον πέμπτο κύκλο επεισοδίων.
 Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η "Deb". Μία ξανθιά σούπερ κουκλάρα, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και με το μόνο πράγμα που εχει ασχοληθεί στην ζωή της, είναι ο εαυτός της και συγκεκριμένα η εμφάνισή της, μιας και πιστεύει πως απ 'αυτήν εξαρτώνται τα πάντα.

Η μοίρα ,όμως, έχει για εκείνη άλλα σχέδια. Ενα αυτοκινητιστικό δυστήχα της κόβει ξαφνικά το νήμα της ζωής της και την στέλνει στον Παράδεισο.

Εκεί την περιμένει ο Fred, ο οποίος και αποφασίζει να εξετάσει προσεκτικά τον... φάκελό της με το τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει σε αυτή την ζωή ή μάλλον για να ακριβολογούμε στην προηγούμενη. Κάπως έτσι διαπιστώνει πως στην "Deb" της αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία και αποφασίζει να την στείλει πίσω και πάλι στην γη.

Μόνο που η "Deb" βιάζεται και αποφασίζει να κάνει την όλη... διαδικασία μόνη της και πατά στο κομπιούτερ του Fred το πλήκτρο που λέει "return". Ομως, τα κάνει μαντάρα και επιστρέφει στο σώμα μίας μελαχρινής, υπέρβαρης δικηγόρου, η οποία μόλις έχει φύγει από την ζωή και μπορεί να μην είναι μοντέλο και το κυριότερο να μην έχει τις αναλογίες μοντέλου ,όμως, ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει αληθινή ζωή, γι ΄αυτό και ο Fred αποφασίζει να αφήσει την Deb σε αυτό το σώμα για να της δώσει ένα καλό μάθημα και για να την κάνει να ανακαλύψει την πραγματική ευτυχία.(Nάνσυ Νικολαίδου)

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ti tha thelei ta amerikanika sirial, afou den tou bgainoun... Alloi ilithioi ki apo ekei, den bazoun px ta Maura Mesanuxta na doun ta 30aria na pigainoun sunnefo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΜΕΣΆΝΥΧΤΑ!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΏ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΆ ! ΕΊΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΆ! ΔΕ ΞΈΡΩ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΕΊΧΕ ΕΝΘΟΥΣΙΆΣΕΙ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΤΌΤΕ

      Διαγραφή
  2. afto to kainourgio pou diafimizei o ant1 to blind date ti einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:52 μ.μ.
    Νέα σειρά στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1..
    Αυριο περισσότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sto programma tou ANT1 apo 1/8 stis 18:00 leei "Kseni seira" kai stis 19:00 "Egklimata", termatizontas tin proboli tainiwn tou 80..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !