Τι παίζουν τα κανάλια απέναντι από τα MAD Awards?

Χρηστος Γ
0
Στις 21:15 αρχίζουν στον ΑΝΤ1 τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό, ιδού τι "παίζει" απόψε στην TV...
Στον Alpha στις 21:00 αρχίζει η ταινία "The Company man" με τους Μπεν Άφλεκ, Κέβιν Κόστνερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Κρις Κούπερ.
Κατά την περίοδο της μεγάλης οικονομικής ύφεσης, η εταιρεία GTX αποφασίζει να μειώσει τις θέσεις εργασίας, προκειμένου να βελτιώσει τον ισολογισμό της. Χιλιάδες εργαζόμενοι θα νιώσουν τις συνέπειες της απόφασης στη ζωή τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Μπόμπι Γουόκερ. Πολύ σύντομα ο Μπόμπι, που μέχρι τότε είχε έναν παχυλό μισθό και απολάμβανε μια πολυτελή ζωή, θα χρειαστεί να μάθει πώς μπορεί να ζει ένας άνθρωπος όταν δεν έχει δουλειά. Όχι μόνο θα δει την καθημερινότητα της οικογένειάς του να αλλάζει, αλλά θα χάσει το αυτοκίνητο και το σπίτι του. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κινδυνεύει να χάσει την πίστη στον εαυτό του. Μόνη λύση είναι να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να ξαναδιεκδικήσει τη ζωή του με άλλο τρόπο…

Στις 21:00 στο Star αρχίζει η ταινία "Τροία" με τους Μπραvτ Πιτ, Έρικ Μπάνα, Ορλάντο Μπλουμ, Νταϊάν Κρούγκερ, Μπράιαν Κοξ, Σον Μπιν, Μπρένταν Γκλίζον, Πίτερ Ο’ Τουλ.
Έτος 1250 π.Χ. Ο Πάρις, γιος του Πριάμου, βασιλιά της Τροίας, πείθει την Ελένη, να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο και να τον ακολουθήσει στην πατρίδα του. Όταν ο Μενέλαος μαθαίνει για το συμβάν, ζητά τη βοήθεια του αδελφού του Αγαμέμνονα, βασιλιά των Μυκηνών, για να επιτεθεί στην Τροία με σκοπό να πάρει πίσω τη σύζυγό του.
Ο Αγαμέμνονας, που βλέπει πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να επεκτείνει την εδαφική του κυριαρχία, οργανώνει την εκστρατεία: 1.000 πλοία μεταφέρουν 50.000 Έλληνες στρατιώτες, που τελικά στρατοπεδεύουν έξω από την Τροία.
Ο Πρίαμος αναθέτει την οργάνωση της άμυνας της πόλης στον χαρισματικό Έκτορα και οι Τρώες, λαός αήττητος μέχρι τότε, ανθίστανται σθεναρά όμως ο Αγαμέμνονας έχει στο πλευρό του έναν πανίσχυρο σύμμαχο: τον Αχιλλέα, έναν ημίθεο, μια «πολεμική μηχανή», που η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτού του πολέμου...

Το επιβλητικό ιστορικό έπος του Βόλφγκανγκ Πίτερσεν, βασισμένο στην Ιλιάδα του Ομήρου. Ένα πληθωρικό κινηματογραφικό θέαμα προϋπολογισμού 175.000.000 δολαρίων που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και αναδείχτηκε από το εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό καστ του.

Αμέσως μετά στο Star, στις 00:15 αρχίζει το θρίλερ "Ο αόρατος" με τους Τζάστιν Τσάτουιν, Μαργκαρίτα Λεβιέβα, Μάρσια Γκέι Χάρντεν.
Ο Νικ Πάουελ είναι άριστος μαθητής και κερδίζει το χαρτζιλίκι του πουλώντας εργασίες και λύσεις σε διαγωνίσματα στους συμμαθητές του. Στόχος του είναι να ταξιδέψει στο Λονδίνο για ένα σεμινάριο. Εκμυστηρεύεται στον καλύτερό του φίλο, Πιτ, πως έχει ήδη αγοράσει το αεροπορικό εισιτήριο, αλλά δεν το έχει πει ακόμη στη μητέρα του. Μια παρέα, που έχει διαφορές με τον Πιτ, τον μπερδεύει με τον Νικ. Ο Νικ δέχεται αδικαιολόγητα μια άγρια επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τελικά τον εγκαταλείπουν σε έναν υπόνομο θεωρώντας πως είναι νεκρός. Το επόμενο πρωί, ο Νικ συνέρχεται και ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να τον δεί κανείς για να τον βοηθήσει. Αόρατος στους ανθρώπους και πολύ κοντά στον θάνατο, σκέπτεται πως ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως να μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Άννι, μια κοπέλα, που έχει σχέση με την επίθεση που δέχθηκε...

Στο MEGA στις 21:15 αρχίζουν σε επανάληψη οι "Επτά θανάσιμες πεθερές" για εσάς που προτιμάτε αγαπημένες ελληνικές σειρές.

Στο ΣΚΑΪ, στις 23:00 έχει "Αληθινά εγκλήματα". Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που ερευνά μια από τις πιο τραγικές υποθέσεις δολοφονίας στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο James Bulger ήταν 2 ετών όταν απήχθη από ένα εμπορικό κέντρο του Λίβερπουλ και δολοφονήθηκε το Φεβρουάριο του 1993. Σχεδόν 20 χρόνια μετά, η τελευταία ανάμνηση που έχουν όλοι από αυτόν είναι – όντας βρέφος – να κρατάει το χέρι ενός από τους δολοφόνους του! Έχοντας θρηνήσει το γιο της όλα αυτά τα χρόνια, η μητέρα του, Denise, βρίσκει επιτέλους τη δύναμη να χαμογελάσει δημόσια και να μιλήσει στην κάμερα για την επιρροή που είχε αυτό το τραγικό συμβάν στη ζωή της ίδιας και της οικογενείας της...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !