Προβληματισμός στον ALPHA για τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ! Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

0
Εντονες είναι οι ζυμώσεις που πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό στον ALPHA. Μπορεί σε διοικητικό επίπεδο τα στελέχη να αποχωρούν με μεγάλη συχνότητα, ωστόσο σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα του καναλιού παραμένει ως έχει για τη νέα σεζόν, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις....
Την ίδια στιγμή, έντονος φαίνεται να είναι ο προβληματισμός των στελεχών του καναλιού της Κάντζας για τις δύο βραζιλιάνικες σειρές «La patrona» και «Avenida Brasil» που ξεκίνησαν μεν αλλά η αποδοχή του κόσμου είναι από μέτρια έως χλιαρή.

Μπορεί αρχικά να παίχτηκαν διάφορα θρίλερ για τα αν ο Μουτσινάς θα παραμείνει στον ALPHA με το «Δέστε τους», για το τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη και αν η Χατζηβασιλείου θα δεχθεί τις όποιες περικοπές στο συμβόλαιό της, τελικά όμως τέλος καλό όλα καλά! Και ο Νίκος παραμένει για ακόμα μία χρονιά στο κανάλι της Κάντζας μαζί με όλη την ομάδα -τη Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο. Ωστόσο, κανείς ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η παρέα θα επιστρέψει από Σεπτέμβρη με τους «Δέστε τους» ή με κάτι νέο. Πάντως, η όποια διαφωνία και δυσαρέσκεια υπήρχε από την πλευρά του Νίκου Μουτσινά για τη μεγαλύτερη διάρκεια της εκπομπής επιλύθηκε, καθώς προς το τέλος το «Δέστε τους» επέστρεψε στην κανονική του διάρκεια.

Παρούσα στο νέο πρόγραμμα του ALPHA θα είναι από Σεπτέμβριο και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πάμε πακέτο». Αν και η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις συζητήσεις από τις πρώτες, τελικά έμελλε να υπογράψει από τις τελευταίες. Πάντως, οι υπογραφές έπεσαν όχι μόνο με κάθε επισημότητα αλλά και εορτάστηκαν στην Αίγλη του Ζαππείου με την παρουσιάστρια και όλους τους συντελεστές της εκπομπής. Παρών στο πρόγραμμα του ALPHA, πέρα από το δελτίο ειδήσεων, και ο Αντώνης Σρόιτερ. Τα ποσοστά της «Αυτοψίας» κρίθηκαν αρκούντως ικανοποιητικά από τα στελέχη του καναλιού κι έτσι η εκπομπή πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου.

Συμφώνησαν, αλλά οι υπογραφές μετά τις 20
Οσο για την Ελένη Μενεγάκη, οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Κοντομηνά ήταν τόσο στενές που η παρουσιάστρια δεν ήταν δυνατόν να πάει σε άλλο κανάλι. Λίγο προτού ρίξει αυλαία η «Ελένη» για το καλοκαίρι, η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με τον κραταιό άντρα του ALPHA και όλοι μαζί το γιόρτασαν στο «Thalassa» στον Αντώνη Ρέμο. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι εκπομπές της συνεχίστηκαν μέχρι και την Τετάρτη, η ίδια είχε αναχωρήσει ήδη για την Ανδρο, μιας και οι τρεις τελευταίες εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και ο λόγος για τον οποίο γυρίστηκαν ήταν η τριήμερη απεργία των δημοσιογράφων σαν συμπαράσταση για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Εξάλλου, πατροπαράδοτα η Ελένη Μενεγάκη τελειώνει τις εκπομπές της την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου, ο κόσμος να χαλάσει. Ωστόσο, αν και έδωσαν τα χέρια με τον Δημήτρη Κοντομηνά με τις απαραίτητες μειώσεις στις αποδοχές της, η Ελένη δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή της γι' αυτό και το κανάλι δεν έστειλε και το απαραίτητο «Rewind» που συνοδεύει φέτος κάθε λήξη εκπομπής. Οι επίσημες υπογραφές θα πέσουν μετά τις 20 Ιουλίου, οπότε και παύει ο Ερμής να είναι ανάδρομος, καθώς είναι γνωστή σε όλους η εξάρτηση που έχει η Ελένη Μενεγάκη με τα άστρα και την αστρολογία.

Σανίδα σωτηρίας με το... «Glee»
Τι κι αν ο ALPHA αποφάσισε να απεγκλωβιστεί τελείως από τα τουρκικά και να ρίξει στη μάχη βραζιλιάνικα, ο κόσμος δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται. Τόσο τα ποσοστά του «Avenida Brasil» όσο και του «La patrona» κινούνται σε πολικές σχεδόν τηλεθεάσεις. Με το μεν πρώτο να κινείται εκεί γύρω στη βάση, στο 12% στο σύνολο και λίγο υψηλότερα στο νεανικό κοινό γύρω στο 15%, ενώ το δεύτερο περιορίζεται στο 8%. Οσο για το «Two and a half men» με το 10ο και σε Α΄ προβολή κύκλο, στο σύνολο πατώνει στο νεανικό κοινό ένα 15άρι το κάνει. Γι' αυτό το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να ρίξει στη μάχη και το τέταρτο και τελευταίο όπλο του, το «Glee» και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο, αφού μπήκε στο πρόγραμμα με αλλαγή την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ όλα τα τηλεοπτικά περιοδικά είχαν κλείσει. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπητές τα τελευταία χρόνια αμερικανικές σειρές, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί.
Στον ALPHA έχουν αγοράσει τα δικαιώματα προβολής της σειράς στη χώρα μας και σκέφτονται τον Αύγουστο να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους, ευελπιστώντας ότι θα τους φέρει και νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στο λεγόμενο δυναμικό κοινό. Η σειρά θα προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας σε ελεύθερο κανάλι, καθώς μεταδίδεται μέσα από τη συνδρομητική τηλεόραση εδώ και δύο χρόνια περίπου. Η ιστορία του «Glee» εξελίσσεται στο Οχάιο, όπου σε ένα σχολείο ο καθηγητής μουσικής που προσλαμβάνεται αναλαμβάνει να φτιάξει μια πρωτότυπη χορωδία, το «Glee Club», και μέσα από αυτό να μεταδώσει χαρά. Από τη σειρά έχουν παρελάσει διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, ενώ ακούγονται πολύ καλές διασκευές γνωστών τραγουδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα της εν λόγω σειράς τα είχε προηγουμένως ο ΑΝΤ1, αλλά έληξαν. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο γιατί στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν την πρόβαλλε ποτέ.

Το «Μες στην καλή χαρά» συνεχίζεται... Η Ναταλία;
Κι αν όλα τα θρίλερ ή τα θριλεράκια της σεζόν πήραν τέλος έχοντας happy end, στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού δεν φαίνεται να ισχύει καθόλου το ίδιο. Μπορεί να γράφτηκε ότι η Ναταλία συνεχίζει και του χρόνου «Μες στην καλή χαρά», αλλά κύκλοι προσκείμενοι στην παρουσιάστρια διαψεύδουν κατηγορηματικά την είδηση. Η εκπομπή δηλαδή μπορεί να πήρε το πράσινο φως για του χρόνου αλλά καθόλου σίγουρη δεν θεωρείται η συμμετοχή της ίδιας, καθώς η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμα μιλήσει με το κανάλι, πόσο μάλλον να συμφωνήσει κιόλας. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, με το τέλος δηλαδή της εκπομπής στα μέσα του μήνα. Πάντως, οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ακόμα κι αν δεν τα βρει με τον ALPHA η Ναταλία δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Μια φορά, πάντως, προτεραιότητα για την ίδια έχει το κανάλι της. Αν δεν προκύψει συμφωνία, τότε ενδεχομένως να τη δούμε κι αλλού την ερχόμενη σεζόν!

newspistol.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !