Τι θα γινόταν αν ο ΑΝΤ1 άνοιγε το "σεντούκι" του με τις κωμωδίες των 90s;

Artevelde
4
Τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι εκείνοι που συζητούν για την αποτυχία της καλοκαιρινής prime time του ΑΝΤ1. Άπειρες συζητήσεις επί συζητήσεων για τις αλλαγές που "πρέπει να κάνει ο σταθμός" για να κερδίσει τηλεθέαση, οι περισσότερες όμως καταλήγουν σε δύο σενάρια. Το πρώτο είναι ένα νέο τούρκικο σήριαλ. Το δεύτερο, επανάληψη παλιών και αγαπημένων κωμικών σειρών του 90 (που απο τέτοιες έχει μπόλικες το κανάλι). Δεδομένου πως το..αντίπαλο Mega έχει ανοίξει τα "σεντούκια" του εδώ και καιρό και δεν του χουν βγει και σε κακό (αν και όχι στην prime time) το ερώτημα είναι: Τι θα γινόταν αν όντως άνοιγε και ο ΑΝΤ1 το δικό του..."σεντούκι"; Παρακάτω πέντε από τις πλέον αγαπημένες μου σειρές της εποχής ως πρόταση.





1. Οι μεν και οι Δεν: Μπορεί να έχει παιχτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια αλλά συνήθως παίζεται ξημερώματα και έτσι δεν έχει "καεί". Αστείρευτο χιούμορ από τους μετρ Ρώμα-Χατζησοφιά και φυσικά ερμηνείες που σου προκαλούν αβίαστο γέλιο!






2. Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα: Θεότρελη κωμωδία. Με ένα υπέρλαμπρο καστ της παλιάς σχολής του καλού κινηματογράφου και θεάτρου να δίνει ρέστα (Αθάνατη η Τασώ Καββαδία ως..Γκόλντι)  και με χιούμορ που πιάνει ακόμα και σήμερα. 



3. Θα μιλήσει με το δικηγόρο μου: Μπέζος - Τσαλίκη μαζί σε μια ακόμα επιτυχημένη σειρά. Τα λόγια είναι περιττά για τη σειρά αυτή αλλά η αποκάλυψη δεν ήταν οι πρωταγωνιστές αλλά η εξαιρετική Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου



4. Τα φιλαράκια: Δυνατή κωμωδία από τον Γιώργο Κωνσταντίνου που πρωταγωνιστεί. Και ποιος δεν θυμάται τη "ρουφιάνα" Μπέσυ Μάλφα και τα σχέδια εξόντωσης της από το μοιχό σύζυγό της, Πάνο Μιχαλόπουλο;






5 Βαρβαρότητες: Την εποχή που παίχτηκε μπορεί να μην τα πήγε και τόσο καλά. Παρόλα αυτά είναι ένα σήριαλ που και αβίαστο γέλιο βγάζει και που τη σήμερον ημέραν, μετά από τόσες τσιρίδες σε άλλα σήριαλ που ακολούθησαν (συν των ερμηνειών της ίδιας της Ρώπα στο Τσαντίρι) το αυτί του μέσου τηλεθεατή είναι πια μαθημένο και ίσως και να θέλει και την υστερία του για να ισιώσει.


Βέβαια όλα αυτά είναι απλώς προτάσεις. Το τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 και αν θα κάνει άγνωστο προς το παρόν. Πάντως δεν θα ήταν και άσχημο να το σκέφτονταν εκεί ψηλά σαν ιδέα.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ προτείνω και το πάτερ ημών!! Δε ξέρω αν σ αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta "Filarakia" paizoun idi se epanalipsi ta Sabbatokyriaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο θησαυρό γέλιου που έχει ο ANT1 στο αρχείο του είναι το Α.Μ.Α.Ν. και αναρωτιέμαι γιατί 7 χρόνια από τότε που τελείωσε (2006) δεν το έχει βάλει ποτέ σε επανάληψη... Αν το έβαζε Prime time σίγουρα θα έκανε πάνω από 20% στο σύνολο και στα νεανικά κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντεννα το 90' εσκιζε Νταντα για ολες τις δουλειες ,Τμημα ηθων,Προβα νυφικου,Πατερ ημων,Ελλη και Αννα και πολλες ακομη οπου και στις κωμωδιες και στα δραματικα ο Αντεννα εσκιζε το 90'!!!!Αλλα γενικοτερα το 90' υπηρχαν πολλες και ωραιες σειρες Ρετιρε,Μικρομεσαιοι,Αγγιγμα ψυχης,Βαμμενα κοκκινα μαλλια,Γυναικες και πολλες ακομη.Απο το 2006 και μετα γινανε πολλες προχειροδουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !