"Αυλαία" απόψε για τους σαρωτικούς "Δαίμονες"!

Καρακασίδης Γιάννης
3
Το τελευταίο του χειροκρότημα - από το αθηναϊκό μέχρι στιγμής κοινό! - θα ακούσει το πολυάριθμο cast της παράστασης-φαινόμενο "Δαίμονες"! Η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Γιάννη Κακλέα ρίχνει απόψε αυλαία στις 20:00 στο θέατρο Παλλάς, σφραγίζοντας μία χρυσή και πολυσυζητημένη πορεία στο σύγχρονο αθηναϊκό "σανίδι"!

24 ηθοποιοί και χορευτές, τέσσερις παρατάσεις, περισσότερες από 45 παραστάσεις, περισσότερα από 45.000 εισιτήρια(!), διθυραμβικές κριτικές, άριστο αποτέλεσμα! Οι "Δαίμονες" αποτελούν αναμφίβολα τη σπουδαιότερη ελληνική θεατρική παραγωγή και το σπουδαιότερο επαγγελματικό στοίχημα για την πρωταγωνίστρια, Άννα Βίσση, στοίχημα το οποίο κέρδισε από κάθε άποψη!

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, οι "Δαίμονες" μαγνητοσκοπήθηκαν, προκειμένου να προβληθούν στο μέλλον από κάποιον τηλεοπτικό σταθμό και να κυκλοφορήσουν σε DVD, ενώ προηγήθηκε και η εκ νέου ηχογράφηση της παράστασης με ζωντανή ορχήστρα, για να κυκλοφορήσει σε CD τους επόμενους μήνες.

Οι φήμες για ενδεχόμενο ανέβασμα της παράστασης στη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο παραμένουν ακόμη ζωντανές, μιας και δεν έχει αποφασιστεί επίσημα ποια θα είναι η πορεία των "Δαιμόνων". Ας μην ξεχνάμε πως το θέατρο "Παλλάς" άφησε ανοιχτή την πρόταση στην Άννα Βίσση να συνεχίσει, εάν το θέλει, την σαρωτικότατη παράσταση και τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο, η τραγουδίστρια φαίνεται να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο. 

Επόμενα επαγγελματικά σχέδια για την Άννα Βίσση είναι, σαφώς, η... ξεκούραση και έπειτα η προσήλωση τόσο στη δημιουργία του νέου της άλμπουμ, όσο και στο "χτίσιμο" του νέου σχήματος που ετοιμάζει για τον ερχόμενο χειμώνα με τον Αντώνη Ρέμο στον "Διογένη".      

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελπιζω μετα τους ΔΑΙΜΟΝΕΣ να μην κανει παλι δισκογρφια τυπου ΓΚΑΖΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΟΥ κλπ. Ανεβασε τον πυχη της καριερας της και πρεπει να προσεξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΝΑ! ΑΝΝΑ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !