Πέντε προγράμματα θα ρίξουν αυλαία αυτή την εβδομάδα!

4
Μπορεί ακόμα να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει,αλλά το τέλος μιας ακόμη τηλεοπτικής σεζόν έφτασε,με αποτέλεσμα ήδη από αυτή την εβδομάδα να έρχονται οι πρώτες αυλαίες.Συγκεκριμένα,θα έχουμε 4 προγράμματα,τα οποία μας αποχαιρετούν και ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Έτσι λοιπόν,σήμερα έχουμε το τελευταίο "Αλ τσαντίρι νιουζ" και ο Λάκης Λαζόπουλος θα δώσει τα καθιερωμένα «Βραβεία Παπαρίων». 
Στο στούντιο θα είναι η Χρύσα Ρώπα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Επίσης,την Παρασκευή έχουμε το τελευταίο επεισόδιο της επανάληψης "Είσαι το ταίρι μου",το οποίο έσκισε.Όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο tvnea από Δευτέρα 17 Ιουνίου στη θέση της σειράς έρχεται "ο Εραστής Δυτικών προαστίων"!

Έπειτα μια μέρα αργότερα θα έρθει το τελευταίο επεισόδιο της ελληνικής σειράς "Πίσω στο σπίτι",η οποία δεν θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.Πάντως αγωνία για τις εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου δεν έχουμε,αφού η σεναριογράφος και οι πρωταγωνιστές του σήριαλ μας έχουν προδώσει όλες τις εξελίξεις!

Λίγο πιο μετά θα παίξει 98ο επεισόδιο του κυπριακού "Βαλς με 12 θεούς".Δεν είναι κανονικά αυτό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς,αλλά εδώ σταματάει ο Ant1 την προβολή του σήριαλ,για φέτος.Τα νέα επεισόδια θα έρθουν από Οκτώβρη,αλλά όχι στη ζώνη 19.00 με 20.00,αλλά λίγο νωρίτερα,αφού θα έρθει η νέα καθημερινή σειρά "Μπρούσκο"!

Κάποιες ώρες αργότερα θα πει καλό Καλοκαίρι ο Πέτρος Κωστόπουλος με το "Βράδυ".Φέτος άλλαξε λίγο την εκπομπή του,αύξησε τις μέρες και έφερε ανατρεπτικούς καλεσμένους.Λογικά θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Οκτώβριο!!!




Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το "Βαλς" στη Κύπρο τελειώνει σήμερα στα 108 επεισόδια και μένουν 10 επεισόδια. Γιατί δεν τα βάζει ο ΑΝΤ1 μέχρι 28/6 για να κλείσει και ο Ιούνιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με το ερωτημα σου Giannis V,αλλα αφου θελει να κλεισει το κυκλο της σειρας την Παρασκευη πρεπει να κανει ενα ωραιο φιναλε τουλαχιστον και αυτο στο 99ο επεισοδιο ειναι τελειο!Προτεινω να μην προβαλλει το Karadayi εκεινη την μερα,ωστε να παιξει το 98ο επεισοδιο στις 19.10 & το 99ο στις 21.15!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικά ο ΑΝΤ1 θα το κάνει αυτό καθώς δεν θέλει να φτάσει στα επεισόδια τον ΑΝΤ1CY ή μάλλον να τον ξεπεράσει καθώς εκεί παίζει 4 μέρες την εβδομάδα και όχι 5 όπως εμείς εδώ. Ο δικός μας πόσο μάλλον έφτασε σε επεισόδια την Κύπρο όταν εκεί δεν έπαιζε το σίριαλ για 1 μήνα λόγω των οικονομικών προβλημάτων του καναλιού στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε νεότερα για τη σειρά μπρούσκο που θα προβληθεί τη νέα σεζόν??Ελπίζω να δημοσιευθεί το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !