Νίκος Γκάνος:Ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του "Y.F.S.F"?

0
Ο τραγουδιστή και πλέον μίμος Νίκος Γκάνος μιλάει  στο Υupiii και αποκαλύπτει ποιον θα ήθελε για νικητή του Your Face Sounds Familiar,αλλά και μιλάει για την προσωπική του ζωή.

«Αναμφισβήτητα

ο Θανάσης Αλευράς είναι ο καλύτερος απ’ όλους μας! Είναι καταπληκτικός, απίστευτα ταλαντούχος και έχει αποδείξει την αξία του. Κάθε Κυριακή, μας αφήνει όλους άφωνους με τις μιμήσεις του. Του αξίζει η νίκη και νομίζω ότι θα την έχει. Αν ήμουν τηλεθεατής, αυτόν θα ψήφιζα», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής και συμπληρώνει για την εξέλιξη του show: «Τώρα πια, τίποτα δεν είναι μεγάλη έκπληξη για μένα! Αυτόν που ήθελα, τον έκανα! Μιλάω φυσικά για τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Οπότε, ό,τι και να μου τύχει, θα είμαι εντάξει. Δεν με πειράζει καθόλου! Μου αρέσουν οι προκλήσεις!».

Τέλος, ο Νίκος Γκάνος δηλώνει για την προσωπική του ζωή: «Είμαι μόνος αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει! Περνάω μία χαρά! Δεν μπορώ να σου πω ότι μου λείπει ένας έρωτας γιατί δεν τον έχω. Ωστόσο, θα ήθελα να ερωτευτώ, ακόμη και σύντομα. Όμως, δεν αισθάνομαι μοναξιά. Έχω τους φίλους, τις παρέες, τη δουλειά μου. Είμαι μια χαρά!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !