Εurovision 2013:Πόνταρετε σε 2 ΠΟΛΥ επικίνδυνα outsiders....

Χρηστος Γ
0
@AYTH THN ΩΡΑ Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΜΟ.
 Εχοντας μια καλή γεύση από τις 39 συμμετοχές,ήρθε η ώρα να... χτυπήσουμε το 'καμπανάκι' για εσάς που ποντάρετε χρήματα στο διαγωνισμό της Eurovision.Θα ασχοληθούμε με 2 χώρες.Η πρώτη,η Ιταλία βρίσκεται στην 8η θέση των στοιχημάτων, ανεξήγητα. Ομορφο τραγούδι,επικοινωνιακός καλλιτέχνης,εξαιρετική παρουσιάση στη σκηνή,13 εκατομμύρια κλικ ήδη στο You Tube.
ΠΡΟΤΑΣΗ:Επιλέξτε ΤΩΡΑ την Ιταλία για νικήτρια χώρα,ή εναλλακτικά για TOP 3 του τελικού.Η γειτονικά χώρα δεν έχει...προλάβει να γίνει αντιπαθής ως BIG 5, και είναι ΠΟΛΥ συμπαθής σε όλους.Πληρώνει έως και 33.00 η απόδοση νίκης (!), και έως 4.00 η απόδοση πλασαρίσματος στην 3άδα.ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ,Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ...

Η άλλη χώρα είναι η Αρμενία.Περίεργη η επιμονή των bookers να την γκρεμίζουν στις θέσεις 30-32!!Οκ,είναι ένα γλυκανάλατο ροκάκι.Ωστόσο,ο τραγουδιστής έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ,η παρουσίαση άψογη,και μην ξεχνάτε πως ΠΟΤΕ η Αρμενία δεν έμεινε εκτός τελικού,χάρη στην τεράστια βοήθεια των μεταναστών.Ελλείψει Τουρκίας,η ψήφος της διασποράς πέφτει πάνω στους Αρμένιους!Προσθέστε το μεγάλο ανατολικό blog (Ρωσία,Ουκρανία κτλ) και το support του κιθαρίστα-θρύλου Tony Iommi των Black Sabbath-που είναι πίσω από το τραγούδι-και ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ:Είναι τυχαίο,πως ενώ στην 'παράσταση νίκης' η συμμετοχή είναι 31η,στην απόδοση πλασαρίσματος στη 10άδα έρχεται 18η?
Απόδοση για top 10:4.00-6.00
Aπόδοση για 4αδα:25.00!
Aπόδοση νίκης στον 2ο ημιτελικό:23.00-28.00
ΠΡΟΤΑΣΗ TVNEA:Ρίξτε τα λεφτά σας είτε να είναι στη 10άδα του τελικού, είτε ασφαλέστερα σε πλασάρισμα στην 3άδα του ημιτελικού (8.00) 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !