«Γύρισε» την πλάτη στους followers - 55 retweets για τα πράσινα οπίσθια της Φαίης Σκορδά!

1
Θεωρείται ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα και αψεγάδιαστα κορμιά της ελληνικής showbiz και αποφάσισε να το υπενθυμίσει σε όσους τυχόν το είχαν ξεχάσει, αλλά και να το δείξει σε όσους είναι δύσπιστοι.

Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά η οποία φόρεσε το πράσινο μπικίνι της και γύρισε κυριολεκτικά την πλάτη στους followers της, όπως φαίνεται στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Με το… φωτογραφικό αυτό «ντοκουμέντο», η ξανθιά παρουσιάστρια απέδειξε ότι δεν έχει ανάγκη από photoshop και λοιπές επεξεργασίες, καθώς η εγκυμοσύνη δεν έχει αφήσει κανένα «σημάδι» πάνω στο ψιλόλιγνο κορμί της και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας.

Και όλα αυτά, πάνω στα βραχάκια σε παραλία της Βουλιαγμένης, λίγο πριν κάνει την πρώτη της βουτιά για το φετινό καλοκαίρι.

Βέβαια, στη θέα των εν λόγω φωτογραφιών υπήρχαν και πάλι εκείνοι που δεν ήταν και τόσο σίγουρα ότι πρόκειται για την ίδια από τη στιγμή που το πλάνο λήψης της φωτογραφίας δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που κάνουν και πολλές διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες του Hollywood, χρησιμοποιώντας άλλα… κορμιά και «πλασάροντάς» τα ως δικά τους. Τι και αν η Φαίη Σκορδά έχει δώσει «δείγματα» του αψεγάδιαστου κορμιού της κατά το παρελθόν, φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν βοηθούν στο να περάσει το μήνυμα που θέλει…

Πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !