Α. Βίσση: "Δαίμονες" στη Θεσσαλονίκη και μετά νέο άλμπουμ!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Μία από τις δημιουργικότερες και πλέον ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει αυτό το διάστημα η αγαπημένη και Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση. Η κορυφαία ερμηνεύτρια βλέπει τις "μετοχές" της να χτυπούν... κατακόκκινο, καθώς οι "Δαίμονες" συνεχίζουν να σαρώνουν στο θεατρικό σανίδι της πρωτεύουσας. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι η εν λόγω παράσταση πήρε τέσσερις παρατάσεις από την αρχή, με αποκορύφωμα την επέκταση των παραστάσεων μέχρι τα τέλη Μαΐου στο θέατρο Παλλάς! Επιπλέον, βρέθηκε για περισσότερες από 40 ημέρες στην κορυφή των πωλήσεων εισιτηρίων, ακόμη και πριν από την πρεμιέρα της! 

Τις συζητήσεις για να ανεβούν οι "Δαίμονες" και στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η συμπρωταγωνίστρια του εξαιρετικού έργου, Εβελίνα Παπούλια, αναφέροντας πως μέχρι τα τέλη Μαΐου θα επισημοποιηθεί το εάν θα έχουν τη δυνατότητα να... δαιμονιστούν και οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας. Τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο, σύμφωνα με τα όσα γράφει η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση, όπως έχει τονίσει και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, πρόκειται να επικεντρωθεί, μετά το τέλος των παραστάσεων, στην ηχογράφηση των νέων της κομματιών για το καινούριο άλμπουμ που θα αποτελέσει τη δισκογραφική της επιστροφή μετά από 3 χρόνια! Στο πλευρό της θα έχει φυσικά το "μετρ" Νίκο Καρβέλα, καθώς και τη Ναταλία Γερμανού, η οποία θα υπογράψει τους στίχους σε 2-3 κομμάτια του άλμπουμ. Και όλα αυτά, βέβαια, τη στιγμή που συζητείται έντονα το σενάριο οι "Δαίμονες" να επανέλθουν στο θεατρικό σανίδι και από τον Οκτώβριο, σε μία νέα σεζόν μέχρι τα Χριστούγεννα! Τέτοια επιτυχία δεν την φανταζόταν κανείς! Καλή επιτυχία και πάντα τα καλύτερα!

ΥΓ
Εάν οι "Δαίμονες" πάρουν το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν τον Οκτώβρη, αυτό λογικά θα σημαίνει πως τον χειμώνα δεν θα δούμε την Άννα Βίσση σε κάποιο νυχτερινό σχήμα, λόγω της αφωνίας που θα πρέπει να κάνει και των προβών στις οποίες θα συμμετάσχει.  

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. opoios den eide tin parastasi exase den exw dei kati kalutero stin ellada !!!! 50.000 atoma se 2 mines einai ena apisteuto rekor !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !