Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτης: Μαζί στη σκηνή

Tv Control
0
Η επιτυχημένη φαρσοκωμωδία Ψύλλοι στ’ αυτιά του Ζορζ Φεϊντώ θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Αλίκη τον ερχόμενο Οκτώβρη, όπως αναφέρει το περιοδικό Like! της Espresso.

 Η παράσταση ανεβαίνει σε απόδοση του Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν συμφωνήσει οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Σοφία Μουτίδου, Μίνα Αδαμάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνος Κακούρης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διανομή. Η υπόθεση θέλει μία σύζυγο να δοκιμάζει την αντοχή της ηθικής του άντρα της και να του στέλνει ένα γράμμα, προερχόμενο από μία άλλη γυναίκα, με το οποίο τον προκαλεί να συναντηθούν σ’ ένα κακόφημο ξενοδοχείο. Όμως αυτή η συνάντηση γίνεται αιτία για μία σειρά παρεξηγήσεων που οδηγεί σ’ ένα τρελό κυνηγητό των εμπλεκόμενων. 

Ο Φεϊντώ παρουσιάζει την εικόνα της σύγχρονης του κοινωνίας που θυμίζει φρενοκομείο. Γρήγοροι ρυθμοί, αιχμηροί διάλογοι και δράση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης δουλειάς που ανεβαίνει σε παραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων και είναι μία από τις φιλόδοξες παραστάσεις του χειμώνα. Το έργο είχε παρουσιαστεί στο Θέατρο Γκλόρια τη δεκαετία του ’60 από το θίασο του Ντίνου Ηλιόπουλου, ενώ πιο πρόσφατο ανέβασμα έγινε το 2006 από τον Γιώργο Κιμούλη, έχοντας στο πλευρό του τη Λήδα Ματσάγγου, τον Αργύρη Αγγέλου, τη Γαλήνη Τσεβά κ.ά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !