Εντολή Κοντομηνά προς υφισταμένους: "Κρατείστε την Ελένη με νύχια και με δόντια!"

Καρακασίδης Γιάννης
2
Τη δική του ρητή εντολή απέστειλε ο Γενικός Διευθυντής του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, προς τους υφισταμένους του, με αφορμή την τρέχουσα, "καυτή" περίοδο που αποτελεί περίοδο συζητήσεων για όλους τους TV-Stars!

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό της με το κανάλι της Παλλήνης, πράγμα για το οποίο αναμένεται να συζητήσει το επόμενο διάστημα. Έχοντας ακούσει διάφορα σενάρια περί διεκδίκησης της... ωραίας Ελένης από αντίπαλους σταθμούς  (με κυρίαρχο το σενάριο περί θρυλικής επιστροφής στον Ant1!), ο Δημήτρης Κοντομηνάς φαίνεται να έδωσε ξεκάθαρη εντολή σε όσους θα επιληφθούν την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. "Κρατείστε την Ελένη με νύχια και με δόντια!" ήταν το μήνυμα του επιχειρηματία, καθώς και ο ίδιος πλέον βλέπει πως η μεσημεριανές επιδόσεις της Ελένης είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικές. Αυτό που χρόνια τώρα προσπαθούσε ανεπιτυχώς να κάνει το "Κους-κους το μεσημέρι", δηλαδή να ξεπεράσει (ή έστω να πλησιάσει!) τις επαναλήψεις του Ant1, η Ελένη φαίνεται να το κατορθώνει. Συνεπώς, οι ιθύνοντες του Alpha παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν στην παρουσιάστρια... γη και ουρανό, προκειμένου να την κρατήσουν στο οπλοστάσιό τους και την επόμενη χρονιά.

Επιπλέον, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή για την Ελένη να ξεφύγει από το πολύχρονο αυτό "κλισέ" της παρουσίασης καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής και να δοκιμαστεί σε ένα βραδινό πρόγραμμα ή talk-show. Λέτε να γίνει και η Ελένη "διπλοθεσίτισσα" από τη νέα σεζόν; 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. agapame elenara kai xairomaste alla elpizw na min kani kai vraduni ekpompi mas aresi s aytin pou kani !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί η Ελένη θα μάρεσε να παρουσίαζε το Greek idol στον άλφα!!! Όχι ότι η Ρούλα δεν ήταν καλή άλλα πιστεύω ότι η Ελένη τα σπάει!! Θα της πηγαίνει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !