Αγάθωνας: "Το τραγούδι της Δανίας ήταν από τα χειρότερα! Εμένα μου άρεσε το..."

Καρακασίδης Γιάννης
2
Μετά την καταπληκτική χθεσινή του εμφάνιση στη σκηνή του Malmo Arena (θα τα πούμε αναλυτικά σε λίγο, εδώ στο TVNea!), ο Αγάθωνας Ιακωβίδης βρέθηκε σε τηλεφωνική σύνδεση με τη Ναταλία Γερμανού στον "αέρα" της σημερινής της εκπομπής.

Αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, ο γνωστός ρεμπέτης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του χθεσινού Τελικού, αποκαλύπτοντας πως η ελληνική συμμετοχή ήταν η πιο... άτακτη από όλες! 

"Πηγαίναμε στους διαδρόμους και σχολιάζαμε τις ξένες συμμετοχές στα ελληνικά! Δεν τους αφήσαμε σε ησυχία, ήμασταν άτακτοι!" επισήμανε ο Αγάθωνας και πρόσθεσε: "Κάναμε και πολλούς φίλους, βέβαια, γιατί ήμασταν συνέχεια με τους ξένους καλλιτέχνες! Με τα παιδιά από την Αλβανία, με τη Βουλγάρα τραγουδίστρια και με το παιδί από το Αζερμπαϊτζάν.".

Τέλος, ρωτήθηκε για το νικητήριο τραγούδι, αυτό της Δανίας και απάντησε άμεσα: "Εγώ θεωρώ πως ήταν από τα χειρότερα τραγούδια της βραδιάς! Εμένα μου άρεσε η Μάλτα. Καθένας είχε το δικό του ξεχωριστό αγαπημένο!" αποκάλυψε ο Αγάθωνας. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα συμφωνησω με τον Αγαθωνα. Της Δανιας δεν μου αρεσε καθολου και το αγαπημενο μου (μετα την Ελλαδα) ηταν η Μαλτα και μετα η Ισλανδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τον διαγωνισμό . Μόνο διαγωνισμός τραγουδιού και μουσικής δεν είναι πια . Ένα καθαρά τηλεοπτικό σώου είναι και με πολλά συμφέροντα από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !