Αν είναι δυνατόν! - βγάλανε σε δημοπρασία την τελευταία τσίχλα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Εγινε διάσημος επειδή οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πρωτοφανή επίπεδα ποδοσφαιρικής δόξας και επιτυχίας αλλά αυτό που μένει προς το παρόν από τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον είναι η πιο χαρακτηριστική εικόνα του: να μασουλάει νευρικά τσίχλα στον πάγκο των Μπέμπηδων. Και η τελευταία τσίχλα που μάσησε ως προπονητής της Γιουνάιτεντ βγαίνει τώρα σε δημοπρασία στο e-bay!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πωλητή, η τελευταία τσίχλα του σκωτσέζου προπονητή που μασούσε στον αγώνα με την Γουέστ Μπρόμγουιτς την Κυριακή, είναι στην διάθεση των φιλάθλων, με τον πωλητή να δηλώνει ότι τα έσοδα θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας.

«Χρησιμοποιημένη τσίχλα. Σπάνια. Βρέθηκε στο ‘Χόουθορνς’. Έχει τοποθετηθεί σε ειδική ξύλινη θήκη. Ανεπίσημο προϊόν, που φέρεται να ανήκει στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μετά από 1.500 παιχνίδια από έντονο μάσημα σαν προπονητής της Μαν. Γιουνάιτεντ, ιδού η τελευταία τσίχλα του Φέργκι. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου. Καλή δημοπράτηση» αναφέρει το μήνυμα στο e-bay.

Μάλιστα, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας η τσίχλα έχει έντεκα προσφορές με το ποσό να φτάνει στις 48 λίρες, ενώ η αρχική τιμή ήταν μία στερλίνα!

Τι άλλο θα ακούσουμε... 


πηγή: tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !