Λιάγκας - Μενεγάκη: «Μπορεί και να δούμε τους δύο παλιούς συμμαθητές απέναντι»!

0
Οι στίχοι από το τραγούδι «ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο» μπορεί και να ταιριάζουν γάντι στο τηλεοπτικό και όχι μόνο ζεύγος του «Πρωινού mou»......
Με δεδομένη την κρίση στο χώρο, αυτή η χρονιά μπορεί να είναι η τελευταία τους στην πρωινή ζώνη του Mega. Τα υπόλοιπα κανάλια -με εξαίρεση τον ANT-1 που κρατάει το φτηνό «fthis»- έχουν ήδη στείλει στο πυρ το εξώτερο τα πάλαι ποτέ πρωινάδικα, αντικαθιστώντας τα με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Τα σενάρια στο μεγάλο κανάλι για το μέλλον του ζεύγους δεν είναι πολλά και εφόσον τα βρουν στα οικονομικά, ο Λιάγκας με τη Φαίη θα συνεχίσουν ή μαζί ή χωριστά.

Αυτό που κυριαρχεί έντονα ως σκέψη είναι το φετινό πρωινό να μετακινηθεί μεσημέρι και να ξεκινάει απέναντι στη Μενεγάκη, έτσι ώστε να έχει και λόγο ύπαρξης ως εκπομπή. Τότε θα αρχίσουν τα όργανα ανάμεσα στους δύο παλιούς συμμαθητές -Λιάγκας και Μενεγάκη ήταν μαζί στο δημοτικό- όσο και αν επαίρονται αμφότεροι για το αντίθετο. Ο «κακός» Λιάγκας έχει ήδη ρίξει ουκ ολίγα καρφιά ολόκληρη τη σεζόν για την ωραία Ελένη, πιθανόν επειδή βλέπει πιο μπροστά. Το τελευταίο αφορούσε την ανεύρεση του σκύλου της, ενώ την ίδια στιγμή η «καλή» Φαίη εξηγούσε πόσο σημαντικά είναι τα κατοικίδια και πόσο δένονται οι άνθρωποι μαζί τους.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει εδώ και μήνες με τα σχόλια του Λιάγκα για τις φωτογραφίσεις της Ελένης όταν ψωνίζει στη λαϊκή, ή όταν σκέπασε το πρόσωπό της σε ένα μαγαζί της Κηφισιάς. Η άτυπη πρόσκληση της Μενεγάκη να πάει το ζεύγος στα Άχλα, άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων, με τον δημοσιογράφο να λέει ότι δεν είναι επίσημη και τη Μενεγάκη να του απαντάει κατάλληλα λέγοντας ότι δεν ήξερε πως ο παλιός συμμαθητής της ήθελε ειδική πρόσκληση.

Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά το «Πρωινό mou» γίνει μεσημεριανό, θα ξυπνήσουν λίγο τα αίματα στον κοιμισμένο κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης. Αν ο Γιώργος Λιάγκας παραμείνει, το όλο αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Φαίη Σκορδά μόνη της απέναντι από τη Μενεγάκη θα είναι αδιάφορη. Μπορεί και να σταματήσει επιτέλους να κάνει την καλή και να τη δούμε λίγο πιο bitchy απέναντι στη βασίλισσα του μεσημεριο - αφού η Ελεωνόρα Μελέτη πέρασε και δεν ακούμπησε, ούτε και το μεσημέρι.
πηγή:yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !