Ο Ρέμος καλεσμένος του Αρνι στον Ομορφο Κόσμο

Χρηστος Γ
0
ΠΟΤΕ ΡΙΧΝΕΙ ΑΥΛΑΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ?
Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναστάτωσε τη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο και μπροστά από τις κάμερες, αλλά και όταν αυτές έκλεισαν.

Ο Άρνι λοιπόν βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να περάσει με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα, αλλά συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου κάνοντας και γύρισμα για τον «Όμορφο κόσμο» του. Στο γύρισμα αυτό είχε καλεσμένο τον κολλητό του Αντώνη Ρέμο με τον οποίο… έριξαν πολύ γέλιο.

Δεν θα προδώσω την αφορμή για να συναντηθούν μπροστά από τις κάμερες ούτε και όσα έγιναν γιατί θα το απολαύσουμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής του MEGA. Άλλωστε δεν θα αργήσουμε να το δούμε on air, καθώς ο «Όμορφος κόσμος» ρίχνει τίτλους τέλους την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οπότε δεν απομένουν και πολλά επεισόδια για τη φετινή σεζόν. Το αν βέβαια ο «Όμορφος κόσμος» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το πούμε, αλλά αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων όσο και ο παρουσιαστής είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους, οπότε το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστούν οι… οικονομικές δυνατότητες του σταθμού για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Βέβαια ο «Όμορφος κόσμος» πηγαίνει πολύ καλά και στη μάχη της τηλεθέασης, οπότε όλα προς το παρόν δείχνουν ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί. Αλλά με τη… ρευστότητα λόγω έλλειψης… ρευστού που υπάρχει και στο τηλεοπτικό τοπίο, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου σε μία πρώτη συνάντηση που έγινε μεταξύ του παρουσιαστή και στελεχών του MEGA πριν από λίγο καιρό και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία να συνεργαστούν και του χρόνου. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές λοιπόν, μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί κι άλλη συνάντηση για να συζητήσουν πιο συγκεκριμένα, καθώς υπάρχουν κι άλλες ιδέες, πέρα από αυτή του «Όμορφου κόσμου». (Νewsit)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !