Your Face Sounds Familiar:Ότι έγινε στο χθεσινό 1ο LIVE.

0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.450.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟ 1Ο LIVE!

Το ξεχωριστό τηλεοπτικό υπερθέαμα Your Face Sounds Familiar, έκανε χθες πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και φυσικά… μας μάγεψε! Ανατρεπτικό, διαφορετικό από τα καθιερωμένα, φαντασμαγορικό, χαρούμενο και γεμάτο εκπλήξεις, το 1ο Live ήταν μόνο η αρχή σε όσα super happenings πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη συνέχεια on stage. 10 αγαπημένοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή του show και ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο μερικούς από τους πιο διάσημους stars της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, εκπλήσσοντάς μας με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Αποτελώντας την πιο φρέσκια, ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα, τηλεοπτική πρόταση, η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar κέρδισε το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού 15-44 σε ποσοστό 37,3%. Ιδιαίτερη όμως απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά, καθώς άγγιξε το 53,8% στις ηλικίες 15-24 και το 44,9% στις 25-44.

Το Your Face Sounds Familiar αναδείχτηκε ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Πιο συγκεκριμένα, στο κοινό 15-44 επικράτησε με 35,6% κερδίζοντας προβάδισμα 21,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, στο γυναικείο κοινό 15-24 στη ζώνη μετάδοσής του το Your Face Sounds Familiar άγγιξε το 52,4% φτάνοντας τη διαφορά από το κανάλι που ακολουθεί στις 35,2 μονάδες!

Η Μαρία Μπεκατώρου ως οικοδέσποινα του show, μας υποδέχτηκε με την πιο ευχάριστη διάθεση… και με μια μεγάλη έκπληξη, αφού πριν μας συστήσει τους ταλαντούχους παίκτες, μας σύστησε την εξίσου ταλαντούχα κριτική επιτροπή! Έτσι είδαμε τη Μπέσσυ Μάλφα ως Edif Piaf, τον Αλέξανδρο Ρήγα ως Γιώργο Ζαμπέτα, την Κατερίνα Γκαγκάκη ως Ζωή Λάσκαρη και τον Γεράσιμο Γεννατά ως Freddie Mercury.

Όσα ακολούθησαν με τις εμφανίσεις των παικτών ήταν μοναδικά! Οι διαγωνιζόμενοι μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο 1ο Live και μας απέδειξαν με αριστουργηματικό τρόπο, πως στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν!

Πρώτη είδαμε την Κρυσταλλία σε ρόλο Jennifer Lopez να ερμηνεύει το super hit «On the floor». Στη συνέχεια, τον Κρατερό Κατσούλη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ως Στράτος Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά». Τρίτη εμφανίστηκε η Μαντώ ως Barbra Streisand και με την all time classic επιτυχία των 70’s «Woman in love». Ακολούθησε ο Κώστας Μαρτάκης ως Γιάννης Πουλόπουλος, όπου συντροφιά με μια κιθάρα μας τραγούδησε «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε». Η Σύλβια Δελικούρα με ιταλικό ταπεραμέντο και πολύ νάζι ως Raffaella Carra μας έβαλε σε party ρυθμούς με το «A far l’amore comincia tu». Μια ερμηνεία επάξια της πρώτης θέσης που του χάρισε η επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, μας χάρισε ο Θανάσης Αλευράς ως Κώστας Χατζής, με το τραγούδι «Να’ χαν όλοι οι άνθρωποι μια αγάπη όπως εγώ». Η Άντα Λιβιτσάνου με total 80’s look ανέβηκε στη σκηνή ως Bonnie Tyler, ερμηνεύοντας το «Holding out for a hero». Η Θωμαή Απέργη ως Sade, μας ταξίδεψε στα 90’s με το «Sweetest taboo» και Κωνσταντίνος Καζάκος ως Γιάννης Γιοκαρίνης τα έδωσε όλα στο «Τσικαμπούμ». Οι εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν με τον Νίκο Γκάνο, αλά George Michael να τραγουδά το «Faith».

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 1ο live, Θανάσης Αλευράς αποφάσισε τα έσοδα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει αποχώρηση σε κάθε Live. Το κάθε επεισόδιο ολοκληρώνεται με την ζωντανή κλήρωση για τους stars που θα ενσαρκώσουν οι διαγωνιζόμενοι στο live που ακολουθεί. Έτσι ακόμα περισσότερες super εκπλήξεις μας περιμένουν την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου με τους παίκτες να παρουσιάζονται ως:

Σύλβια Δελικούρα: Marilyn Monroe
Μαντώ: Chaka Khan
Άντα Λιβιτσάνου: Bono
Θωμαή Απέργη: Μάρθα Καραγιάννη
Κρατερός Κατσούλης: Bruce Springsteen
Κωνσταντίνος Καζάκος: Elvis Presley
Κρυσταλλία: Ελένη Βιτάλη
Νίκος Γκάνος: Justin Timberlake
Κώστας Μαρτάκης: Ricky Martin
Θανάσης Αλευράς: Πασχάλης

Your Face Sounds Familiar, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για τις 21 Απριλίου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα μια Κυριακή… μαγικά!

Για να μαθαίνετε τα πάντα σχετικά με το Your Face Sounds Familiar μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο minisite http://www.antenna.gr/yfsf Σε αυτό θα βρίσκετε: ολόκληρη την εκπομπή μετά τη λήξη του Live, τα backstage και τα highlights της εβδομάδας με αποκορύφωμα το Live της Κυριακής, τις βαθμολογίες, τις πρόβες των παικτών, όλες τις φωτογραφίες από το Live, τα νέα της εβδομάδας, τα βιογραφικά όσων συμμετέχουν, καθώς και σχετικές φωτογραφίες. Επίσης, θα μπορείτε να ψηφίζετε και online μέσω του minisite κατά τη διάρκεια του Live, τον καλλιτέχνη με το καλύτερο Performance.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !