Τηλεκοντρόλ:Έκλεισε το Τv Μενοu-Stand-up comedy δημοτικού-Κριτική για ΝΤΟΡΟ-Τι έκανε turbo την Αναστασοπούλου

3
Τρίτη και το  Τηλεκοντρόλ είναι εδώ ΕΚΤΑΚΤΩΣ  σήμερα, για να σχολιάσει να αποκαλύψει και να προβληματίσει. .- Ρεκόρ αποτυχίας για το  «Κάψε το σενάριο»- To ΤvNea σας παρουσιάζει το απόσπασμα που έκανε turbo την Πηνελόπη Αναστασοπούλου -Κριτική για ΝΤΟΡΟ....- Your Face Sounds Familiar: Επιτέλους κάτι διαφορετικό - Έκλεισε το Τv Μενοu- Μεταφέρεται  το ''ΤV Box & stars''-

UPDATE:
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έφτασαν πριν απο λίγο στο TvNea οι πληρωμές έχουν ξεκινήσει να γίνονται κανονικά από την εταιρεία παραγωγής ΑΝΩΣΗ  προς όλους τους συντελεστές, διαψεύδοντας  κατηγορηματικά τις φήμες  περι παγώματος του 2ου κύκλου αλλά και την στάση της  εταιρείας παραγωγής ώστε αν δεν πληρωθούν να μην μπουν σε γυρίσματα 2ου κύκλου.

Ρεκόρ αποτυχίας για το  «Κάψε το σενάριο» με αστεία του Δημοτικού 
Η ιδέα φαινόταν ενδιαφέρουσα, αλλά τελικά αποδείχτηκε πόσο χαμένη ευκαιρία είναι αυτό το concept του Mega. Φυσικά μιλάω για την εκπομπή «Κάψε το σενάριο». Stand-up comedy στην τηλεόραση λένε ότι κάνουν, με αστεία του Δημοτικού άντε και του Γυμνασίου. Ήδη οι τηλεθεατές αρχίζουν να το παίρνουν πρέφα, ακόμα και το πολύπαθο «νεανικό κοινό» της τηλεόρασης που στο όνομα τους γίνονται τέτοια concept, γύρισε την πλάτη του την Παρασκευή που μας πέρασε, δίνοντας το μονό 20,9% , ενώ στο σύνολο του κοινού πήρε την πρώτη θέση αποτυχίας στο Mega με 15,5%. Την ιδια ώρα τα άλλα κανάλια δεν είχα τίποτα ενδιαφέρων.

Κριτική για ΝΤΟΡΟ....;;
Για άλλη μια φορά οι τηλεκριτική βρήκαν για να κράξουν. Η αλήθεια βεβαία είναι αλλού, και να διευκρινίσω μιλάω για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν έχεις τον Θεό σου. Κυριακή βραδύ, συντονισμένος στον ΑΝΤ1, στο facebook-twitter και στο TvNea. Συνομίλησα με πάρα πολλούς. Και τηλεκριτικούς και συντάκτες αλλά και αναγνώστες, ένας από αυτούς ,μου έκανε εντύπωση (κι όχι μόνο). Αυτός ο ένας, ενώ στην συζήτηση μας, μου έλεγε πόσο ωραίο είναι το show και εντυπωσιακό, το πρωί βλέπω την κριτική του, που μονό η ταφόπλακα έλειπε για το Your Face Sounds Familiar. Τον δικαιολογώ πάντως… βρήκε από τα αζήτητα.. Την επόμενη ημέρα βέβαια που τον ρώτησα αν είναι διχασμένη προσωπικότητα και μου απάντησε: κάτι έπρεπε να γράψω για να κάνω ντόρο. Sorry που σε δίνω στεγνά, αλλά έλεος…

Your Face Sounds Familiar: Επιτέλους κάτι διαφορετικό 
Όσο για το πώς είδα εγώ το show με την μονταρισμένη σκέψη μου; Μου άρεσε , ήταν κάτι διαφορετικό που σε προκαλούσε γέλιο. Χαλαρώστε μερικοί.., δεν μας παρουσίασε κανείς το πρόγραμμα σαν τους Ηρωες..
Εντυπωσιακό το σκηνικό για τα ελληνικά δεδομένα. Παρά τα χάλια οικονομικά σε όλα τα κανάλια, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε παραγωγές με τέτοιο επίπεδο.
Αν και στην πρεμιέρα το show τράβηξε πολύ σε διάρκεια (το δικαιολογώ μιας και η κριτική επιτροπή μπήκε στην αρχή μεταμορφωμένη) εύχομαι να μην συνεχίσει έτσι και στα επόμενα.

Έκλεισε το Τv Μενοu- Μεταφέρεται  το ''ΤV Box & stars''
Το τελευταίο τεύχος κυκλοφόρησε στις 5/4 για το ''tv menu'' με διευθυντή τον Αντώνη Πρέκα. Το περιοδικό έβγαινε από τον Όμιλο των Παραπολιτικών και παρόλο που πήγαινε σε γενικές γραμμές καλά, μετά από 6 τεύχη έκλεισε. Βέβαια, όλα τα σαιτ που υποτίθεται ασχολούνται με media, το πέρασαν στο ντούκου. Για την ιστορία να πούμε ότι και το ''ΤV Box & stars'' από τον Αλαφούζο μεταφέρεται στον Δημοκρατικό Τύπο που έχει τη Δημοκρατία & Espresso.

To ΤvNea σας παρουσιάζει το απόσπασμα που έκανε turbo την Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Σε ποιον χτυπά την καμπάνα ή αλλιώς την καρφαρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου;
 Η ηθοποιός που λέτε, για να σας εξηγήσουμε και τι έχει συμβεί, με αφορμή την πρεμιέρα του «Your Face sounds Familiar», βρήκε την ευκαιρία να τα «χώσει» σε συνάδελφο της. Φυσικά μιλάμε για τον Γεράσιμο Γιανναντα, κριτική του show. To ΤvNea σας παρουσιάζει το απόσπασμα που έκανε turbo την ηθοποιό και βρήκε ευκαιρία να τα χώσει.


Αυτά για σήμερα.Περιμένω τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για οτιδήποτε θέλετε να μου πείτε.

Γιώργος Π.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άκυρος ο συναγερμός για την αποχώρηση παιδιά. Μου το διέψευσαν επίσημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιο και το σημερινο..συμφωνω απολυτα για το face..επιτελους ας αφησουμε τις γκρινιες με οτι καινουριο βγαινει..και μετα λεμε γεμισε η τηλεοραση τουρκικα..αλλωστε πανε οι εποχες που παρασκευη σαββατο κυριακη εβγαινες εξω..και το ξερουμε ολοι αυτο..τεσπα,ελπιζω να μη κατηγορηθω για λαικισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική η στήλη σου άλλη μια φορά με πολύ πλούσιο και ακριβές ρεπορτάζ. Προσωπικά με άφησες με τη περιέργεια για το κίνητρο εκείνου που άλλα σου είπε και άλλα έγραψε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !