Μάθετε γιατί δεν πήγαν πολλοί διάσημοι φέτος στα Madwalk!

0
Σήμερα δεν θα σας κουράσω με κανένα μεγάλο κείμενο γιατί η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου είναι πάρα πολύ απλή: Γιατί τους είπαν να πληρώσουν εισιτήριο!
Τις προηγούμενες μέρες τα τηλέφωνα των ελλήνων celebrities χτύπησαν από το Mad, όχι για να τους ρωτήσουν πού να στείλουν την πρόσκληση για το Madwalk, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά για να τους ενημερώσουν ότι το εισιτήριο κοστίζει 45 ευρώ! Φυσικά οι περισσότεροι έγιναν έξαλλοι και εδώ που τα λέμε όχι αδίκως- για να μην βιαστείτε να τους πείτε τσιγκούνηδες. Ο λόγος που οι διάσημοι καλούνται στα event είναι γιατί χωρίς την παρουσία τους το event δεν παίρνει δημοσιότητα. Λογικό.
Έτσι λοιπόν η «δωρεάν» πρόσκληση σε μια εκδήλωση συνήθως συνοδεύεται από την άγραφη «υποχρέωση» του διασήμου να φωτογραφηθεί μπροστά στο banner των χορηγών, η φωτογραφία να φύγει στα Μέσα και το event να συζητηθεί και να σχολιαστεί, είτε από το internet, είτε από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τα περιοδικά. Και είναι όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι. Ε, φέτος λοιπόν στα Madwalk δεν έγινε έτσι. Γι αυτό και αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες από το «κόκκινο χαλί» θα δείτε ότι οι περισσότεροι που πήγαν φέτος είχαν κάποια συγκεκριμένη σχέση με την εκδήλωση και δεν ήταν απλώς καλεσμένοι. Είπαμε, 45 ευρώ!

Πηγή: queen.gr/ Κείμενο: queen b

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !