Και δεύτερο βιβλίο για την Αγγελική Νικολούλη!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Η "δαιμόνια" και πολυσχιδής Αγγελική Νικολούλη, είδε τις συγγραφικές της μετοχές να χτυπούν... κόκκινο, μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου της βιβλίου, με τίτλο "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου". Το βιβλίο, βασισμένο σε πραγματική ιστορία που εξετάστηκε και μέσα από την εκπομπή "Φως στο τούνελ", αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έγινε αμέσως best seller! 

H Ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι [Αγγελική Νικολούλη!] αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως ετοιμάζει το δεύτερο βιβλίο της, το οποίο πρόκειται να είναι ακόμη πιο περιπετειώδες και γεμάτο μυστήριο. 

"Πρόκειται για μια πολύπλοκη ιστορία με στοιχεία θρίλερ, θα είναι πολύ πιο δυνατό από το πρώτο. Διαδραματίζεται σε δύο χώρες και έχει ως κεντρικό πρόσωπο μια σατανική γυναίκα που μπλέκει με πολλούς άντρες, εκ των οποίων πέντε έπεσαν νεκροί στα χέρια της. Η υπόθεση έχει περάσει από την εκπομπή μου, έχω βοηθήσει να φωτιστεί, αλλά τότε δεν μπορούσα να φανταστώ το βάθος της ιστορίας. Υπολογίζω ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.", δήλωσε στο περιοδικό «TV BOX».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !