Γ. Πλούταρχος: "Δισκογραφική εταιρεία μου είχε ζητήσει να κρύψω ότι..."

Καρακασίδης Γιάννης
0
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καλλιτέχνες αποκρύπτουν πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή, προκειμένου να μην «χάσουν» μερίδα θαυμαστών. Δηλαδή, αποφεύγουν να δηλώσουν ότι είναι σε σχέση, είτε γιατί οι ίδιοι δεν θέλουν να το αποκαλύψουν είτε γιατί οι δισκογραφικές και οι μάνατζερ τους απαγορεύουν να πουν ότι έχουν ένα σύντροφο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με τον Γιάννη Πλούταρχο

Αν και, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην αρχή της καριέρας του τον είχαν συμβουλέψει να κρύψει το γεγονός ότι είναι παντρεμένος και έχει παιδί, εκείνος αρνήθηκε να το κάνει.

"Με το που υπέγραψα το συμβόλαιο με την τότε εταιρία, κάποια παιδιά από τις δημόσιες σχέσεις εκεί μου πρότειναν να το κρύψω και να μην φανερώσω ότι είμαι παντρεμένος, ότι έχω παιδί. Φυσικά δεν το δέχτηκα και είπα πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Δεν μπορεί να συμβεί γιατί το ψέμα ποτέ δεν κρατάει, κάποια στιγμή θα φανερωθεί. Άρα, λοιπόν, ότι πάμε να χτίσουμε, θα το χτίσουμε πάνω στο ψέμα. Έτσι, λοιπόν, επέλεξα να πούμε την αλήθεια, να είμαι ο εαυτός μου και όπου βγω. Ό,τι κάνω και έχει ο Θεός. Όντως, έτσι έγινε. Ο κόσμος το εκτίμησε όμως αυτό πάρα πολύ και όχι μόνο δεν ήταν αρνητικό, αλλά ήταν θετικό στην πορεία." δηλώνει ο επιτυχημένος τραγουδιστής.

πηγή:tralala.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !