Τηλεμαχίες στο Prime Time..

3
Με 30νταρι κλείνει η εβδομάδα για την τούρκικη υπερπαραγωγή Σουλεϊμάν που προβάλει ο ΑΝΤ1 κάθε ήμερα στις 21:15.Το χθεσινό επεισοδιο είναι μάλιστα το επεισοδιο που προκάλεσε πανικό στην  γείτονα χώρα. Η σειρά αν και χθες έπαιξε χωρίς ανταγωνισμός μιας και ο αγώνας Βοσνία - Ελλάδα  ξεκίνησε 21:45 και που παραδόξως χθες η τουρκική σειρά ξεκίνησε στην ώρα του και ολοκλήρωσε κιόλας λίγο νωρίτερα (22:07) χτύπησε νούμερα κοντά στο 30 %  στο σύνολο και κοντά στο 25%  στο νεανικό κοινό(τα επίσημα νούμερα από την Τρίτη).Ο αγώνας  Βοσνία-Ελλάδα στο δρόμο για το Μουντιάλ 2014 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης περίπου 35% έχοντας απέναντι στις 22:00 το SON  με 10,3% αλλά και στις 23:00 την  Αγγελική Νικολούλη στον Alpha με 25,9%.
(τα επίσημα νούμερα από την Τρίτη)

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η αλήθεια είναι πως και αυτά τα 25' λεπτά ανταγωνσισμού είναι αρκετά,μιας και είναι και τα πρώτα λεπτά του αγώνα, που υπήρχε ενδιαφέρον.Η σειρά στάθηκε δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι μόνο που ο αγώνας άρχισε 21:50 και ο σουλειμάν τελειωσε 22:07 άρα απέναντι βρέθηκαν για 17 λεπτά οι γυναίκες βέβαια λογικό να δουν τον σουλειμάν αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο να δουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !