Λάθος κίνηση τα Κλεμμένα Όνειρα στο Prime Time

9
Σαν λάθος κίνηση χαρακτηρίζουν άνθρωποι  της σειράς την απόφαση του καναλιού να βάλει τα Κλεμμένα Όνειρα στο Prime Time απέναντι απο τη τουρκική υπερπαραγωγή Σουλεΐμάν. Η τουρκική σειρά έχει χτίσει ήδη το κοινό του και κακά τα ψέματα, πρόκειται για μια εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή με μεγάλη επιτυχία παντού. Ο φόβος τους είναι πως η σειρά  Κλεμμένα Όνειρα θα είναι ένα ακόμα θύμα του σουλτάνου , αφου τα εχει βαλει με μεγαθήρια και κατάφερε όχι μονο να κρατήσει τα νούμερα του, αλλα να τα ανεβάσει και να βγει και πρώτο στην ωρα του. Μερικά από τα προγράμματα που έφαγαν την σφαλιάρα του ειναι το Αλ τσαντιρι, το Πάμε Πακέτο, η Σίλα, η Φατμαγκουλ,η Εθνική Ελλάδος,, αλλα και ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού μας στη Eurovision.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. tvnea εβγαλε μολις πριν λιγο τρειλερ ο αντ1 και ελεγε οτι οι ταινιεσ 80ς θα ειναι ως τις 15 μαρτιου και οτι θα δειξει 10 ταινιες ακομα.. .κινηση ματ ...δεν το περιμεναμε....τι θα βαλει στην θεση του;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε βρε παιδιά τώρα που κάτι πάει να γίνει σε επίπεδο ελληνικών παραγωγών. Μακάρι σιγά σιγά οι ελληνικές παραγωγές να αντικαταστήσουν όλα αυτά τα τούρκικα προγράμματα που μας έχουν κατακλύσει, είτε στην prime time είτε το απόγευμα. Μακάρι οι τηλεθεατές να δείξουν την προτίμηση τους στις ελληνκές προσπάθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ ότι τα κλεμμένα όνειρα σίγουρα θα πάνε καλύτερα απο τη φατμαγκιούλ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουν τα νούμερα της απογευματινής ζώνης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οντως εχετε δικιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Osoi vlepane klemmena oneira to apogevma 8a synexisoun na ta vlepoune kai sto prime-time.Den nomizo na ta stamatisoun kai na protimisoun ton souleiman.Mallon o souleiman eine to sirial pou apeileite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:16 μ.μ.
    Sorry αλλά δεν θεωρώ επίπεδο τα Κλεμμένα Όνειρα.
    Στην ουσία η σειρά υπάρχει, απλά έγινε αλλαγή που όπως προβλέπω δεν θα είναι για καλό.. Το μόνο που θα πάρει ανάσα θα είναι το τούρκικο..

    Ελληνικές προσπαθείς υπάρχουν φυσικά και χωρίς να γίνουν σειρές...
    Εννοείται ότι η μυθοπλασία δεν πρέπει να πεθάνει, αρκεί όμως να μην γίνει μόνο για την τσέπη μερικών.

    Ακόμα περιμένουν πολλές σειρές στο συγκεκριμένο κανάλι να πληρωθούν, την ώρα που άλλοι κάνουν πρεμιέρα με την προϋπόθεση ότι θα πάρουν χρήματα... Δεν έχουν δικαιολογία στα κλάματα μετά... γιατί έχουν δει τι έχει συμβεί. Εύχομαι να μην παίσουν στη νέα μόδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:53 μ.μ.KI AUTOI POY BLEPOUN TOURKIKA KAI SOULEIMAN TO IDIO. ARA THA BGOUN DEUTERA AFOU EXEI MIKROTERO ARITHMO THLETEHATWN TA KLEMMENA ONEIRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς δεν θα κάνει τα ίδια νούμερα αλλα σε απόλυτος αριθμούς θα είναι το ίδιο κοινό. Θυμηθείτε τη Ζωή της άλλης που απο 60% έπεσε στο 30%, αλλα είχε περισσότερους τηλεθεατές γιατι το κοινο του prime time είναι μεγαλύτερο.. άρα και 5 μονάδες πίσω απο τον σουλειμαν πάλι κερδισμένοι θα είναι στο Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !