Χωρίς τελικό το Master Chef; - οι εξελίξεις τρέχουν!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Ανολοκλήρωτος και χωρίς τον μεγάλο τελικό - πόσα έχουν γραφτεί, λεχθεί και ακουστεί για δαύτον! - φαίνεται πως θα μείνει ο δεύτερος κύκλος του show "Master Chef" στο Mega! Το ρεπορτάζ φέρνει στο φως η εφημερίδα "Παραπολιτικά", σύμφωνα με το οποίο το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού συνεχώς απομακρύνεται!

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Μεσογείων είναι τόσα, που καθιστούν αδύνατη την τελειοποίηση του εν λόγω project. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού έρχονται - δικαίως! - αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων και συγκεκριμένα των δύο φιναλίστ του τελικού, οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι να ακολουθήσουν μέχρι και τη δικαστική οδό, κατηγορώντας το Mega Channel και την διεύθυνση παραγωγής του "MC 2" για αθέτηση συμβολαίου! Λέτε να έχουμε κακά και σοβαρά ξεμπερδέματα στο συγκεκριμένο... σήριαλ-έπος; 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και μετά ζητάμε να κάνουν σίριαλ.Πώς?? αν είναι να μην πληρώνουν όσους δουλεύουν για τις παραγωγές τους καλύτερα να μην τις κάνουν.Δηλαδή είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται.Λίγη ντροπή.Και δεν αναφέρομαι μόνο στο Mega αλλά σε κάθε κανάλι ή εταιρεία παραγωγής που κοροϊδεύει με αυτό τον τρόπο τους εργαζόμενους και αθετεί τις υποσχέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !