Master Chef:αυλαία χωρίς νικητή, χωρίς τελικό

2
Το Master Chef θα ρίξει αυλαία στις 15 Μαρτίου με τον ημιτελικό!
Tα στελέχη του MEGA φέρεται να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ολοκληρώσουν τη μετάδοση του προγράμματος, χωρίς οι τηλεθεατές να μάθουν τον νικητή, χωρίς να δούμε τελικό! "Οι μέτοχοι έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν", λένε πολλοί, αναφερόμενοι στην παρέμβαση του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκ. ευρώ που εξασφάλισε το Μεγάλο Κανάλι πριν από λίγους μήνες.Έτσι, άνθρωποι του Mega και του studio ATA  συμφωνα με την εφημεριδα REAL, αναζητούν τρόπους για να επικοινωνήσουν το... ημιτελές κλείσιμο της εκπομπής, ενώ οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για αναβολή και όχι ματαίωση του τελικού. Ενδεχομένως η ανάδειξη του νικητή να γίνει τον Ιούνιο!


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. E,αυτο πια καταντα ξεφτιλα,για το Μεγαλο καναλι να ξεκινα εκπομπες και σειρες και να τις αφηνει στη μεση,οπως εγινε και με τους 'Βασιλιαδες' που υποσχεθηκαν β'κυκλο και β' κυκλο δεν ειδαμε.
    Μηπως ξερεις αν οντως υπαρχουν γυρισμενα 20 επεισοδια της σειρας?Αν ναι,γιατι δεν πληρωνει το Αnt1 για να τα δειξει,αφου αυτο δεν θα θεωρειται κλεψια αλλα σωτηρια για ηθοποιους και τεχνικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sotiria episis tha einai na plirothoun kai gia ton proto kyklo, kati poy den blepw na kanei oute to MEGA oute to Studio Ata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !