Τι θα γίνει με τους "Ράδιο Αρβύλα"?Θα βρεθεί η χρυσή τομή?

0
Η φετινή τηλεοπτική χρονιά σιγά σιγά βασίζει προς το τέλος της και ειδικά για τους "Ράδιο
Αρβύλες",οι οποίοι ανέκαθεν αποχαιρετούν,για καλοκαίρι πάρα πολύ νωρίς.Έτσι λοιπόν αρχίζουν οι σκέψεις του Αντ1,για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Καταρχήν,το κανάλι του Αμαρουσίου δεν προτιμά την εκπομπή 2 φορές την εβδομάδα.Τα νούμερα τις υπόλοιπες 3 μέρες στο prime eleven,με το wipe out είναι πολύ χαμηλά,με αποτέλεσμα το κανάλι να χάνει πόντους στην Prime time.

Από την άλλη,ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σίγουρα επιθυμούν η σάτιρα τους να μην βγαίνει με αγγαρεία,αλλά με απόλυτη θέληση.Και είναι πολύ λογικό,αφού σε μια τέτοια εκπομπή χρειάζεται να αφήνεις τον καλλιτέχνη ελεύθερο και στο χρόνο,αλλά και στο αποτέλεσμα.

Τα σενάρια είναι αρκετά!

Ένα από αυτά είναι να βρεθεί μια μέση λύση,δηλαδή να προβάλλεται η εκπομπή περισσότερες φορές την εβδομάδα,αλλά να διαρκεί καθαρά μία ώρα και κάπως να υπάρχει λιγότερη δουλειά,για την κάθε εκπομπή.

Ένα άλλο σενάριο είναι εκτός από το "Ράδιο Αρβύλα",ο γνωστός παρουσιαστής να κάνει και κάτι άλλο στην tv,πιο προσωπικό που δεν θα περιορίζεται απλά στο σχολιασμό των video.Είναι κάτι που συζητιέται έντονα τον τελευταίο καιρό και το θέλουν πολύ και οι 2 πλευρές.

Πάντων,μην πιστέψετε τα σενάρια,που θα υπάρχουν φέτος το καλοκαίρι,τα οποία θα παρουσιάζουν τους "Ράδιο Αρβύλα" να μετακομίζουν στον Αlpha.Οι σχέσεις με τον Ant1 είναι άριστες και είμαστε όλοι σίγουροι,ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !