Πλούταρχος στον Θέμο: "Στεναχωρήθηκα με αυτά που είπε ο Βαρθακούρης!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Καλεσμένος στο "Όλα Μπάχαλο φετός" ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Πλούταρχος που, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα του με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο τραγουδιστής εξήγησε για ποιους λόγους δεν επέλεξαν τα τραγούδια του συνθέτη για το καινούριο του CD, ενώ δήλωσε πως «στενoχωρήθηκα με όλα όσα είπε ο Χάρης, αν και τον καταλαβαίνω μέχρι κάποιο σημείο, καθώς ένιωσε αδικημένος». Υποστήριξε πως συμβαίνει συχνά να κόβονται τραγούδια από την εταιρεία και μάλιστα αποκάλυψε πως «πολλές φορές έχουν κοπεί και τραγούδια που έχω γράψει και εγώ ο ίδιος».

Το κομμάτι «Αχ κορίτσι μου» που είχε γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία, αποκάλυψε ότι ήταν ένα τραγούδι που δεν το είχε πιστέψει καθόλου η εταιρεία του!

Αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του και πως έγινε τραγουδιστής από... σπόντα. Του αρέσει να τραγουδάει κομμάτια που ο ήρωας τους του ταιριάζει.

Μίλησε ακόμα για την γυναίκα του και τα 5 παιδιά του, ενώ αποκάλυψε πως «η 14άχρονη κόρη μου έχει ήδη αρχίσει να ερωτεύεται με τα τραγούδια μου!».

Αποκάλυψε επίσης ότι «μικρός τραγουδούσα σε λαϊκές, αλλά και σε γάμους και βαφτίσια».

Την επανάσταση του την έκανε στα 21 του «όταν κατάλαβα πως η ζωή στα χωράφια δεν μου ταιριάζει» και έτσι έφυγε για Αθήνα.

Μίλησε για τις εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα, που όπως είπε είναι «η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με μια τόσο σημαντική συνάδελφο».

Του αρέσουν πολλοί νέοι τραγουδιστές και ξεχωρίζει τον Νίνο και τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Χρήστο Χολίδη με τον οποίον έπαιξαν πρόσφατα ποδόσφαιρο...



πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !