Ανάβει φωτιές στο κάμπινγκ!

0
Μόνο καιρό για έρωτες δεν έχει στα "Παντελόνια κάτω" η Ειρήνη (Πηνελόπη Πλάκα) που δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά της μια και η αλκοολική μητέρα της ,η Λίλα (δες Αριέττα Μουτούση) νοιάζεται μόνο για το ποτό…Τρέχει χωρίς να σταματά, προσέχει και τον μικρό της αδελφό, τον Τάκη (Ανδρέας Λαμπρόπουλος) και μέσα στον τρελό της…μαραθώνιο έχει και το κόρτε του Ζαν Πιέρ που την θέλει κο-λα-σμέ-να! Για αυτό θα τα κάνει όλα για να την τουμπάρει: από το φτιάξιμο μιας κεραίας, μέχρι και κιθάρα θα της παίξει, για να τη συγκινήσει. Για πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε όσα θα παίξουν…

Όλα τα έχει η γοητευτική αλλά άτυχη Ειρήνη (μην μου προσέρχεστε αδιάβαστοι στο μάθημα, είπαμε …όπου Ειρήνη βάζουμε Πηνελόπη Πλάκα!),μόνον οι αγάπες της έλειπαν.Δουλεύει στο μίνι μάρκετ του κάμπινγκ,για να ζει τη μάνα και τον αδελφό της και έχει και τον …Γάλλο γόη Ζαν Πιερ[Φερνάρ Ρομπλό]να’χει βάλει στο μάτι το πλούσιο στήθος της, τα σαγηνευτικά …οπίσθιά της και…αργότερα την καρδιά της[!].

Όταν θα γίνει ένα ατύχημα από την μεθυσμένη μάνα της,θα απειλήσουν να τους διώξουν από το κάμπινγκ,θα τα δει όλααααα, θα φρικάρει και ο Ζαν Πιερ θα κάνει το παν για να της γλυκάνει τον πόνο. Κιθάρα θα της παίξει,τρυφερά θα της τραγουδήσει προσπαθώντας να την φιλήσει,χωρίς να το πετύχει,δουλειές θα κάνει για να βγάλει χρήματα να την βοηθήσει κινδυνεύοντας να πάθει και ατύχημα και ενώ θα καταφέρει να φτάσει στο…παρά ένα για ένα φιλάκι-το πρώτο φιλί τους-κάτι θα γίνει και θα χαλάσει το…σκηνικό που περίμενε πως και πως…Κόλαση!

Ο Ζαν Πιερ κάποια στιγμή θα χτυπήσει,η Ειρήνη θα τον λυπηθεί και θα θελήσει να του το…ξεπληρώσει κάνοντάς του ένα μασάζ-όχι καυτό που ελπίζει αυτός αλλά…κανονικό.Εκείνος θα γδυθεί,θα ξαπλώσει και ενώ εκείνη θα’ χει βγει έξω,θα πάρει την θέση της… μεθυσμένη η μητέρα της,που θα…προχωρήσει στο μασάζ παραπάνω από το…κανονικό.Ε,δεν θα κάψω τι θα συμβεί-λάβετε θέσεις και περιμένετε γιατί πρόκειται για γερό άσσο που θα…ανάψει φωτιές!!!


tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !