Η απάντηση του Ant1 στο Mega με χιουμορ και...νόημα για το Βαλς

Χρηστος Γ
15
Mέχρι και ο Γιάννης Λάτσιος επιστρατεύτηκε για να διαφημιστεί η νέα ώρα προβολής του 'Βαλς με 12 Θεούς'.Στο νέο trailer,2 Κύπριοι ηθοποιοί του καστ συζητούν 'αναστατωμένοι' για τον
διευθυντή του Ant1.'Μας έβαλαν απέναντι στους Τούρκους' λέει ο νεαρός....'Εν με νοιάζει καθόλου' απαντά η νεαρά!!
Με χιούμορ και...ολίγον 'μαύρη' επίθεση (που θυμίζει εκλογές),Mega-Ant1 επιδίδονται σε ένα άτυπο 'ψυχροπολεμικό' ματς,προκειμένου να διαφημίσουν τα νέα προιόντα & τις αλλαγές στο πρόγραμμά τους.
Η έμπνευση & το γέλιο δε λείπει από τα trailer.Τι λείπει?Η αυτοκριτική. Είναι αστείο να 'απαιτεί' το Mega επιστροφή των ελληνικών σειρών,όταν προβάλλει ήδη 2.(και έχει απλήρωτες άλλες 10).
Από την άλλη,ο διάλογος Κύπριων που απαξιούν για τον 'πόλεμο' που δέχονται από το Τούρκικο σήριαλ (Fatmagul),έχει ψήγματα εθνικού συναισθήματος και είναι-επιεικώς- αστείο να προβάλλεται από ένα κανάλι που προβάλλει στην prime την ερωτική ζωή ενός Οθωμανού Σουλτάνου.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ TRAILER

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αντε καλα 30αρια στη φατμαγκιουλ στο συνολο κι στο βαλσ στο νεανικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα αγοραστουν και αλλα κυπριακα σηριαλ,μετα την επιτυχια που κανει το"Βαλς με 12 θεους"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA 30RIA APO POU PROKEIPTOUN, APATH THA PAEI H FATMA APENANTI STO BALS SE OLA TA KOINA, EINAI SXEDON APODEDIGMENO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα

    Μετα το Mega και ο ΑΝΤ1 κάνει την αυτοκριτική του ενω φυσικα συνεχίζει να εχει τουρκικα στο προγραμμα του. Ειχαμε καιρο να δουμε τέτοια μάχη..

    8:21 μ.μ.

    30νταρι βλεπω λες την ωρα που αυτα τα νουμερα δεν τα βλεπει ουτε με τα κυαλια...
    Το Βαλς εχει ολες τις προδιαγραφές να σαρώσει σε ολα τα κοινά.
    Μην ξεχνάμε ειχε να ανταγωνιστή στις 5 οχι ενα η δυο προγράμματα αλλα 4 δυνατά προγραμματα σε mega-alpha-star-skai. Kαι μιας κι εμεις εχουμε αγωνια για τη μαχη.. σε λιγο ξεκινα η ψηφοφορία εδω στο TvNea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην προδικάζουμε...ΤΟΣΕΣ προβλέψεις έχουν πέσει έξω,ειδικά η 'έπιτυχία' το Βαλς καταντά ανέκδοτο.Βαλς-Fatmagul πηγαίνουν στις 19.00 ως αποτυχημένα. Τόσες αναρτήσεις,με το ζόρι να μη δούμε αποτυχία δεν έχουν προηγούμενο.Υπάρχουν προγράμματα με 12-15% σε κανάλια υποδιπλάσιας δύναμης,και δεν έχει τυπωθεί ποτέ σχόλιο πως σαρώνουν ή πάνε να 'ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ' με 16-18%!!!Σε λίγο θα ακούσουμε πως κι η Fatmagul ισοπέδωσε το Closer ή τη Στάη για να δικαιολογηθεί το 17%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως αποτυχημένο το ΒΑΛΣ?? Δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ψηφίστε στο νέο POLL του TvNea Τι θα δεις τη Δευτέρα στις 7μμ;
    Να σημειώσουμε οτι η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτεί μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο είναι σαφής (και γνωστή από πάμπολλες αναρτήσεις) η άποψή σου, απόλυτα σεβαστή,τη συμμερίζεται μια πολύ μικρή μερίδα,σε καμία περίπτωση δεν είναι κοινώς αποδεκτή.Την επιτυχία πχ του Σουλειμάν την μνημονεύει το σύνολο του διαδικτύου ή του Πρωινού mou.Φανταστείτε να μην έμενε πίσω από ένα κακόγουστο σήριαλ 13 μονάδες,θα μιλούσαμε για αποδοχή μεγαλύτερη κι από του Σουλειμάν.Δεν είναι τυχαίο πως το σήριαλ μπήκε στις 17.00,και τώρα μετακομίζει στις 19.00,μπας και κάνει πάνω από 20% απέναντι από την αποτυχημένη Fatmagul

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαφωνώ με αυτα που λες γιατί δεν είναι μικρη η μερίδα. Και η δικια σου αποψη ειναι σαφής και απόλυτα σεβαστή οπου τη συμμερίζεται μια πολύ μικρή μερίδα.

    Επίσης δεν μπορεί για το ενα πρόγραμμα να λέμε μονο για νεανικα και για το αλλο μονο συνολο. Κι αυτο ισχυει και για τις πρωτιες σε prime time κτλπ.

    Οπως και να εχει λιγες ημερες εμεινε για να δουμε τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re ntarouin ena pragma thelw na mou peis, telika eisai uper ton tourkiko h oxi,giati faskeis kai antofaskeis sunexeia kai me sugkekrimena programmata (euxomai na mhn to kopsete to sxolio mou, filika to lew)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pragmatika polu eksupno auto pou ekanan, ksereete den einai h fwnh tou hthopoiou auth, thn exoun epeksergasth mono tis hthopoiou einai h kanonikh fwnh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aplws exoun parei apospasmata apo ti seira afinontas ws exoun tous dialogoys tis kopelias kai allazontas ta logia tou nearou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην ξεχναμε πως ειναι μια δυσκολη ζωνη η οποια ανηκει στο Mega απο τοτε που τελειωσε η λαμψη και η καλημερα ζωη.Μακαρι να παει καλα μια κυπριακη σειρα και οχι αλλο τα τουρκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το βαλς θα πάει καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποτυχία είναι το να κάνεις 15αρι με τα χίλια ζόρια και να χάνεις κατά κράτος και στα δυο κοινά. Και πόσω μάλλον όταν έχεις επιλέξει ένα πρόγραμμα με την ιδέα ότι θα σκίσει και είσαι τόσο βέβαιος που το βάζεις στις 21:00. Αποτυχία το 30% στο νεανικό με 20+ στο σύνολο;;; Τι άλλο θα ακούσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !