Τηλεκαρφώματα 27:Ο Α. Κανάκης στηρίζει την ActionAid - Mega Vs ANT1 - Χλιαρές πρεμιέρες για Παπαδάκη και Αρναούτογλου

0
Αρκετά έντονη τηλεοπτικά η εβδομάδα που μας πέρασε με πολλές αλλαγές αλλά και πρεμιέρες. Ας πάρουμε μια γεύση!
Η τηλεοπτική εικόνα σιγά σιγά αλλάζει, κάτι που πραγματικά μας χαροποιεί πολύ.  Σ’ αυτό συμβάλει και το Ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του και  θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου στις 22:15. Ο Αντώνης Κανάκης συμμετείχε τον Οκτώβριο του 2012 στην αποστολή της Action Aid στην Σιέρα Λεόνε της Αφρικής καταγράφοντας με την κάμερά του τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αφρικής. Η προσπάθειά του αυτή και η προβολή του Ντοκιμαντέρ ίσως «ξυπνήσει» πολλούς από τους τηλεθεατές, οδηγώντας τους να γίνουν ανάδοχοι παιδιού μέσω της Action Aid. Μην το χάσετε!
Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα από τις αλλαγές στην prime time του Mega. Ο «Σουλεϊμάν» αρχίζει να χάνει έδαφος, ενώ τα «Κλεμμένα Όνειρα» υπερτερούν στα νούμερα τηλεθέασης έστω και με μικρές διαφορές, αν και είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Την πρωτιά όμως συνεχίζει να κατέχει ο Λάκης Λαζόπουλος με το Τσαντίρι του έστω και με μικρές διαφορές. Όπως ήταν αναμενόμενο τα δύο νέα σίριαλ «Με τα παντελόνια κάτω» και «Πίσω στο σπίτι» χτύπησαν κόκκινο. Επιτέλους να ανάψουν λίγο τα αίματα γιατί είχαμε πέσει σε λήθαργο τόσο καιρό…
Αρκετά καλά πήγε και η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 με το «Sold Out» σημειώνοντας υψηλά νούμερα, αν και ο ανταγωνισμός ήταν μικρός. Αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη καλεσμένη του ήταν η Άννα Βίσση,  αλλά το σκηνικό ήταν παρόμοιο με το Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου, όπως και η ορχήστρα. Σε γενικές γραμμές καλή προσπάθεια, αλλά περισσότερο θύμιζε εκπομπή life style με λίγο από μεσημεριανό. Προσωπικά προτιμώ τον κ. Παπαδάκη στο πρωινό.
Πρεμιέρα όμως είχαμε χτες και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που επέστρεψε με τον «Όμορφο Κόσμο» στην prime time του Mega. Ο Γρηγόρης στο ίδιο στυλ που τον έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο concept αλλά και στη συμπεριφορά του (αν εξαιρέσει κανείς τα γκρίζα μαλλιά και τα λίγα παραπάνω κιλά), κατάφερε να τερματίσει πρώτος στο αγώνα της τηλεθέασης αν και με δυσκολία. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι διαφορετικό όχι μόνο στις εκπομπές που παρουσιάζει αλλά και στις συνεντεύξεις που δίνει!
Αυτά για σήμερα! Να έχετε ένα όμορφο τριήμερο και για τους συμπατριώτες μου Θεσσαλονικείς μη χάσετε τη θεατρική παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς  στο Θέατρο Αυλαία έως 31/3/2013 με τη Ναταλία Τσαλίκη. Εξαιρετική!
effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !